PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan download yaparken browser kitleniyor

opera, internet explorer ve mozillada yaptığım downloadlarda arasıra kitlenmeler oluyor. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir.

Varsayılan Re: download yaparken browser kitleniyor

28 kişiden bilen çıkmadı mı.

biraz daha açık yazarmısın kilitlenme derken windows indiricisi mi kullanıyorsun yoksa flashget tarzı bir indirme programı mı bu kilitlenme download esnasında durum çubuğu donuyormu yoksa makinen mi kilitleniyor belki o zaman bir karar verip çözüm önerisi sunabiliriz...

Alıntı Orijinalini Gönderen: ZACMAN
    biraz daha açık yazarmısın kilitlenme derken windows indiricisi mi kullanıyorsun yoksa flashget tarzı bir indirme programı mı bu kilitlenme download esnasında durum çubuğu donuyormu yoksa makinen mi kilitleniyor belki o zaman bir karar verip çözüm önerisi sunabiliriz...
    hocam ben rapidden dowloadı fire fox dan yapıyorum. normal bir internet browser ı yani. özel bi program yok. opera, int.explorer. fire fox...bu üç browserda da download esnasında kitlenme oldu. her zaman olmuyor. ama neden olduğunu bilmiyorum. mesela indirme işlemi başladığında %50 veya 60 diyelim. kitleniyor ve ilerlemiyor. belli bir süre bekliyorum ama ilerleme olmuyor. kapatmak zorunda kalıyorum.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

En büyük sorumlulardan biri bana kalırsa Türk Telekomdur. Daha sonra o an için indirdiğiniz dosyanın bulunduğu server'dan kaynaklı olabilir. Eğer bu dönemsel değil de çok sık oluyor ise PC den olma ihtimali de muhakkak var..

iyi günler..

Benzer Başlıklar

1. download yaparken bilgisayar kapanıyor?!!!
    urbandesire tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.02.2010, 09:13
  2. kablomodem ile download yaparken audio cızırtılı oluyor
    Johnny tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.02.2005, 00:38
  3. browser
    istanbullu2001 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 19.01.2005, 20:49
  4. browser sorunları