PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Vista yardım

Varsayılan Vista yardım

arkdaslar windows vista ultimate kudrdum bilgisayara lexmark 1200 all in one marka yazıcım war tanımıor cd den kuruyorum yinede calışmıyor bunun nedeini bilen warmı ayrıca orite marka web cam de calısmadı bunun çözümünü bilen warsa bana ulaşsın

aldığın ürünlerin web sitelerinden güncel yazılımlarını indir

kardeşim niye öyle her işletim sistemini kuruyorsun ki? kötü işte. oh olsun! tabi son tümce şaka. ama keşke kurmasaydın. arkadaşın dediği gibi sitesine bak.

Varsayılan Vista için geliştirilenler

Vista için son sürat destek veriliyor ancak biraz bekleseydin hemen çıkar çıkmaz vistayı kurman yanlış olmuş hele onun için gelişecek donanım ve yazılımların olgunlaşmasını bekleseydin.Tek çözümü var; donanımların destek sitelerinden vista uyumlu sürücüyü bulup yüklemek aksi takdirde sürücü için beklemen gerekiyor.

Alıntı Orijinalini Gönderen: dbaris
    kardeşim niye öyle her işletim sistemini kuruyorsun ki? kötü işte. oh olsun! tabi son tümce şaka. ama keşke kurmasaydın. arkadaşın dediği gibi sitesine bak.
    Siz kendi düşüncelerinizi ancak başkalarına çamur atarak savunabiliyorsunuz galiba.

Hamled arkadaşım bence de biraz erken kurmuşsun ama yakında sürücüler gelecektir.Şimdiden donanımların sitelerine bir bak derim ben.Ama bir müddet sonra zaten tüm sürücüler çıkacaktır.
    Kolay gelsin...

Benzer Başlıklar

1. vista kullanmaya çalışıom lütfen yardım
    profugursenturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 25.02.2007, 18:05
  2. windows vista yardım
    mity_etiket tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.02.2007, 10:42
  3. Vista Yardım?
    McSaHDesign tarafından Yazılım forumunda