PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan 1. soru usb 2.soru resim

arkadaslar usb bellegim vardi bir yil önce birgün calismaz oldu. icinde önemli bilgilerim vari. acaba tekrar hayata döndürebilmek mümkün mü?

baska bir konu ise
    pcnette bir yaziyi sag tiklayip kopyalaya tiklayinca neden dakikalarca bekliyor?

baska soru: mesela bu adreste bir sürü resim var. ben bu adresteki tüm resimleri tek tek upload etmek istemiyorum. acaba hepsini birden nasil alirim. yani bu adresteki paylasimi baska bir sitede nasil paylasirim. tskler

bilen yok mu?

barni_heyamola
    Misafir

mesela resmi kendi sitene upload ettin link verdi sana onu heryerde kullanacan

usb bellek denem yap bu işler için programlar var disk toparlıcı diyebiliriz bunlara bunlar ile dene

ve bekleme ise şöleki bende olmuyor demeki sorun senden

resim konusunu bende biliyorum ama ben dedigim gibi tek tek elle tüm resimleri upload etmek yerine ordaki alt alta olan tüm resimleri almak istiyorum. yani tek tek degil hepsini birden.

usb ye gelince: disk toparlayici ve toplayici diye googlede arattim. hic bir sey cikmadi. hicbirsey bulmadi. bana bir program adi ver bir zahmet yada isimi kolaylastir hedefe ulastir.

Benzer Başlıklar

1. öss(soru)
    teknikbil tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 18.07.2006, 18:01
  2. ASP Soru Mail ile Soru gönderme?
    maviay2004 tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.03.2005, 18:46
  3. 3 Soru
    Dotty tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7