PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarım açıldıktan sonra masaüstü kilitleniyo

arkadaşlar yeni format attım.xp yi kurduktan bilgisiayarım açılıştan hemen sonra masaüstü falan geliyor ekrana.başlangıç nesnelrini yüklüyor ve ondan sonra masaüstü kilitleniyor ve hiç bir şey yapamıyorum. yalnız ctrl+alt+del ile görev yöneticisine girdikten sonra masaüstü kullanıabilir hale geliyor.bi fikri olan varmı acaba bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.ayrıca tam 4 kere format attım ama hep aynı sonuç.hiç bir fikir yürütemedik.donanımsal mı yoksa yazılımsal bir hatamı var analayamdık.ayrıca bi ayrıntı daha bilgisayar format atıldıktan hemen sonra bile ilk açılışta da aynı şeyleri yapmakta.hiç bir program driver yüklemedende bu sorunla karşılaşmaktayım.masaüstüne dönebilemem için illa görev yöneticisini açmam lazım. onada bişi olursaa hepten kaldık öle
    yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Makinayı ilk aldığınız zaman da mı aynıydı. Yeni ram takmişsanız ram uyşmazlıkları hu gibi arıza verebiliyor. Başka bir cd den de yüklemeyle deneyeibilirsiniz.

Alıntı Orijinalini Gönderen: muzaffercelen
    Makinayı ilk aldığınız zaman da mı aynıydı. Yeni ram takmişsanız ram uyşmazlıkları hu gibi arıza verebiliyor. Başka bir cd den de yüklemeyle deneyeibilirsiniz.
    be makinayı alalı 2 sene oluyo neredeyse.yani çok anormal bi durum dün geceden ber şaşkınlık içerisindeyim.taş gibi çalışan makina bi formatla ne hale geldi.yani bende rami falan düşündüm ama formattan önce hiç bişiyi yoktu.formattan soramı ram hatası vermeye başladı acaba. yorumun için teşekkürler.bide onu dneyelim bakalım.başka fikirleri olanlar esirgemesin.

Format atarken hızlı format mı atıyorsun? Bu şekilde format atarsan bazı sorunlar hâlâ harddisk üzerinde kalabiliyor. Normal şekilde format atmayı dene. Ben de herhangi bir not defterini ya da yeni oluşturduğum not defterini açarken donma oluyordu sonra açılıyordu. Bir kaç kez hızlı format atmama rağmen düzelmemişti. Normal formattan sonra hiç bir sorun kalmadı.

Alıntı Orijinalini Gönderen: cm34
    Alıntı Orijinalini Gönderen: muzaffercelen
    be makinayı alalı 2 sene oluyo neredeyse.yani çok anormal bi durum dün geceden ber şaşkınlık içerisindeyim.taş gibi çalışan makina bi formatla ne hale geldi.yani bende rami falan düşündüm ama formattan önce hiç bişiyi yoktu.formattan soramı ram hatası vermeye başladı acaba. yorumun için teşekkürler.bide onu dneyelim bakalım.başka fikirleri olanlar esirgemesin.
    kardeş o zaman senin bilg filam sorunun yok.ya klavye ya da mause de bir tuş basılı kaldı büyük olasılıkla.bak dene şimdi sonra yaz bana.kolay gele... :wink:

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarım acıldıktan 50 sn sonra kapanıyor
    allturnam38 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 32
    Son Mesaj: 11.08.2011, 19:42
  2. Sayfa açıldıktan sonra küçültme
    Aonghus tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.06.2005, 09:17
  3. Bilg. açıldıktan 10-15 dk sonra ses çıkmıyor !!!
    fatih1981 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.06.2005, 00:01
  4. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.05.2005, 10:21
  5. Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.09.2004, 11:30