PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Yazılım sahteciliğinin kurbanı olabilirsiniz diyo.. Korktum
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

ozerakgul Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan Yazılım sahteciliğinin kurbanı olabilirsiniz diyo.. Korktum - 22.02.2007, 14:04

Arkadaşlar "bilgisayarınız güncellemelere hazır" uyarısından hareketle bilgisayarı güncellemeye kalktım.. Ve hemen "kullandığınız windoes orjinal sürüm değil" uyarısıyla karşılaştım... şimdi bilgisayarın sağ alt kısmına yıldız şeklinde bişey yerleşti.. kapanmıyorda.. Sürekli yazılım sahteceiliği kurbanı olabilirsiniz, orjinal windows yükleyin falan diyip duruyo..Buda yetmez gibi bilgisayarı her açışımda şifre sorulan kısmın altında aynı uyarılar geliyo.. Şifreyi giriyorum, bilgisayar açılınca bir iki saniye hareketimi engelliyo vs.. Ne yapmak lazım, tehlike var mı?
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Moderatör

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İZMİR
Varsayılan 22.02.2007, 14:08

Kullanmakta olduğun windows işletim sistemi kopya bir versiyonu elindeki.Yani kullandığın key orjinal olmayan bir key geçerliliği yok.Bilgisayarında bunu gitmesini istiyorsan ancak format atman lazım yada olabiliyorsa o güncellemeyi program ekle/kaldırdan bulup silmeye deneyebilirsin.Bu güncellemeyi almak istemiyorsan otomatik güncellemeyi kapatabilirsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

mrtaxy Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: İstanbul
Varsayılan 22.02.2007, 14:09

Konuyu takip edersen ne olduğunu anlayabilirsin, lütfen konu açmadan daha dikkatli olalım..

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...=563582#563582
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

_nkA Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: İstanbul
Varsayılan 22.02.2007, 19:56

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: mrtaxy
Konuyu takip edersen ne olduğunu anlayabilirsin, lütfen konu açmadan daha dikkatli olalım..

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...=563582#563582
Bu başlıktaki mesajları takip edersen o uyarıdan nasıl kurtulabileceğini de öğrenebilirsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

ozerakgul Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 23.02.2007, 16:47

Arkadaşlar, bakınız bu mesajı görev yöneticisi ile ilgili olan başlığa yazmşıtım ve hal çözüm bulamadım.. Windowstan kopya yazılım uyarısını alanlardan biriyim..Windowsu normale çevirmewk için bi takim yöntemlere!! başvurdum.. Fakat orda da olay görev yöneticisinde bitior.. Acaba benim görev yöneticisini windows mu yok etti ye
Alıntı:
Arkadaşlar, burada önerilen tüm yolları denedim
"çalıştır-gpeditmsc" yaptıgımda bu bölümün olması gerektiği gibi olduğunu gördüm burda sorun yok

"çalıştır-regedit" ya da "çalıştır-regedit.exe" yaptıgımda ise "Başka bir program şu anda bu dosyayı kullanıyor" uyarısı ile karşılaşıyorum

Verilen bir dizini metin belgesi olarak kaydedip "xx.reg" uzantısıyla kaydetmek şeklinde bir öneri vardı, onu da denedim o da olmadı..
Sanırım sorun:ikinci paragraftaki durumla alakalı..
Yardımcı olursanız sevinirim
Ayrıca buna çareniz varsa lütfen yardım edin..
PARDOON. Bu mesajı taşıyorum diger bgaşlığa
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
niye herkes bu karta kötü diyo? tahirozgun Donanım 8 11.10.2005 21:08
msnim yanlış şifre diyo mehmet2985 İnternet, Ağ ve Güvenlik 16 02.09.2005 14:47
Windows Not Activated Diyo Bilgisayar_Canavari Yazılım 6 02.04.2005 01:06
İnternetin tarihi,belki duymamış olabilirsiniz! almira İnternet, Ağ ve Güvenlik 15 17.01.2005 13:48

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

57 gösterim, 7 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

17 gösterim, 1 yanıt

1689 gösterim, 10 yanıt

29 gösterim, 2 yanıt

228 gösterim, 4 yanıt

755 gösterim, 7 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

118932 gösterim, 1107 yanıt

22 gösterim, 1 yanıt

13 gösterim, 0 yanıt