PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan canon mpc190 yardımı.

arkadaşlar yazıcımın driverini kuruyorum ama toolbar kısmı pc yi donduruyor. orayı iptal ettim belgeleri yazdıramıyorum.kaspersky engel olur diye kaldırdım gene aynı sorun. yani yazıcımı kullanamıyorum bu xp den mi kaynaklanıyor yoksa yazıcımın yazılımı mı sorun çıkarıyor.98 200 ve milenium da sorunsuz çalışıyor. bu problemin kaynağı sizce nedir ?

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Varsayılan Re: canon mpc190 yardımı.

Alıntı Orijinalini Gönderen: ilyetus
    arkadaşlar yazıcımın driverini kuruyorum ama toolbar kısmı pc yi donduruyor. orayı iptal ettim belgeleri yazdıramıyorum.kaspersky engel olur diye kaldırdım gene aynı sorun. yani yazıcımı kullanamıyorum bu xp den mi kaynaklanıyor yoksa yazıcımın yazılımı mı sorun çıkarıyor.98 200 ve milenium da sorunsuz çalışıyor. bu problemin kaynağı sizce nedir ?
    Merhaba

Sorun sanırım cihazınızın sürücüsünün hatalı kurulmasından veya kurulurken hata oluşmasından kaynaklanıyor. Yazıcının sürücüsü daha önce yüklemiş olduğunuz farklı sürücüler ile de sorun yaratıyor olabilir. Size önerim yüklemiş olduğunuz sürücüyü silin ve üreticinin sitesinden son sürücü ile deneyin.

iyi günler..

Benzer Başlıklar

1. canon driver
    sibera tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.09.2006, 14:19
  2. Canon A 530( you can Canon)
    musti_200574 tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.06.2006, 00:28
  3. Canon Powershot S2 IS
    serhatgazi tarafından Donanım forumunda