PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows Care programında sorun yaşıyorum

Bu programi kurunca program kafayi yiyor. Aylar önce normal calisiyordu. Bir kac ay sonra problem olustu. Kaldirdim defalarca yeniden kurdum olmadi. Resimde söyledigim sorunlardan baska bir de birinci secenekte takili kaliyor ilerlemiyor.

Tanıtım:
    Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Faydaları
    Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Kolay kullanımıyla işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızı Korur
    Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
    Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
    Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
    Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.

Ek olarak.
    Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sisteminizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Windows Vista ve Windows Server desteği hakkında
    Advanced WindowsCare'i Windows Vista ve Windows Server için güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Daha fazla bilgi için üretici bültenine abone olabilirsiniz.
    En son gooddialogue tarafından düzenlenmiştir: 17.03.2007 17:53 Sebep: Mesajınızın tamamını kapsayacak şekilde gereksiz yere renk, boyut, kalınlık, smiley gibi efektler kullandınız.
    Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta diğerinden daha az rekabet vardı. Indra Gandhi

Belki programın süresi dolmuştur ve özellikleri bu şekilde erişilmez yapıyordur.

Program demo zaten. Birisinde de bu sorun varmis. Satin alinca normal calismaya baslamis. Satin almak gerekmis yani.
    Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta diğerinden daha az rekabet vardı. Indra Gandhi

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

başlık düzenlenmiştir.

advanced windowscare,faydalı program.

kahraman-corumlu'ya cevap verdiğime pişmanım.
    En son addicted_to_net tarafından düzenlenmiştir: 11.10.2007 03:48

Benzer Başlıklar

1. lifeviwe flyvideo programında sorun
    carizma tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.05.2011, 19:13
  2. WEB PAGE MAKER programında sorun var..
    computerdelisi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.06.2007, 09:39
  3. XP'de Windows Media Player bir sorun yaşıyorum...
    98denberi tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.06.2006, 15:45
  4. trky-netmetre kota programında sorun??
    spetsi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.01.2006, 10:22
  5. Ghost Programında Restore İşleminde Sorun..
    mevlutozarslan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 08.06.2005, 15:14