+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: C0000221 Hatasi-yardim LÜtfen!!!
-
20.03.2007 11:04 #1
- Katılım Tarihi
- 2007
C0000221 Hatasi-yardim LÜtfen!!!
Toshiba SA50-109 kullanıyorum. Açılışta hemen xp ye geçiyor ve sonra mavi ekranda şu hata geliyor : STOP:c0000221 {Geçersiz Görüntü Sağlama Toplamı} urlmon.dll görüntüsü, bozuk olabilir.üst bilgi sağlama tooplamı, hesaplanan sağlama toplamını tutmuyor.
Hiçbir şey yapamıyorum. Yardım lütfen..!!!!
-
20.03.2007 22:05 #2
Microsoft demiş ki;
Bu sorun, hata iletisinde açıklanan dosya bozuksa oluşabilir. Microsoft Windows XP başlatılırken aşağıdaki dosyaların bütünlüğü denetlenir: •Tüm sürücü dosyaları (sistem yükleyicisi tarafından bilgisayarı başlatmak için yüklenenler dışındaki)•Kullanıcı, Grafik Aygıt Arabirimi (GDI), Kabuk, Çekirdek, Ntdll, Crtdll vb. gibi tüm dinamik bağlantı kitaplıkları (DLL). Bu sorun, donanımınız için uygun olmayan bir sürücü yüklerseniz oluşabilir. Örneğin, X86 tabanlı bir bilgisayara saniyede milyonlarca yönerge (MIPS) işleyen bir sürücü yüklerseniz, "Özet" bölümünde açıklanan hata iletilerinden birini alırsınız.
Bu sorun, bir Iomega Zip sürücüsü sabit disk sürücünüzle aynı tümleşik aygıt elektroniği (IDE) kablosuna bağlıysa oluşabilir.
Bu makalede adı geçen üçüncü taraf ürünler Microsoft'tan bağımsız şirketler tarafından üretilmektedir. Microsoft bu ürünlerin performansı veya güvenilirliği ile ilgili örtük veya başka türlü hiçbir garanti vermez.
Bu sorunu gidermek için, bozuk dosyanın yeni bir kopyasını edinin veya Windows XP'yi yeniden yükleyin. Windows XP'yi yeniden yükledikten sonra "Özet" bölümünde açıklanan hata iletilerinden birini almaya devam ederseniz, bir donanım sorunu veya bir ağ sorunu bulunabilir.
iyi günler..Tekrar Merhaba PCnet = )
Benzer Başlıklar
-
.DLL HATASI LÜTFEN YARDIM...
semih89 tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 29.07.2005, 20:07 -
donanim hatasi! yardim!!
mouz2005 tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 22.11.2004, 20:41 -
NT AUTHORITY\SYSTEM HATASI..LÜTFEN YARDIM EDİN
kfyonur tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 09.01.2004, 10:19

Alıntıyla Yanıtla

Win7 x64 Ses Sorunu
Bugün, 21:34 / Donanım