PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Türkce faydali Pc kitaplari E book
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski

tafugu Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Bursa
Varsayılan 08.05.2007, 21:09

Bu açıdan bakılırsa çok sürer bu konu.
evet şifre sordum.com muş ha zaten @Velociraptor'te zaten ben kendim yaptım demiyor.
Çok uzatmadan @Velociraptor veya sordum.com'a veya yapana teşekkürlerimi sunarım.güzel bir kaynak..

Kolay Gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

dbaris Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Türkiye
Varsayılan 08.05.2007, 21:13

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: tafugu Mesajı Görüntüle
Bu açıdan bakılırsa çok sürer bu konu.
evet şifre sordum.com muş ha zaten @Velociraptor'te zaten ben kendim yaptım demiyor.
Çok uzatmadan @Velociraptor veya sordum.com'a veya yapana teşekkürlerimi sunarım.güzel bir kaynak..
doğru çok sürer. ama çifte standart olmasın. yani başkasının emeğini hemen harcamayalım. www.sordum.com'a teşekkürler. bir de alınan sayfaya bağlantı atılırsa süper olur. ayrıca veloci ben yaptım demedi doğru. diğer forumlarda biz yaptık demedi sadece kopyala yapıştır yaptılar. yine forumumuz ayağa kalktı. iyi günler.

LINUX KULLANIN; paramız ABD'ye gitmesin.
www.pardus-linux.org
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

zango Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan 08.05.2007, 21:16

Şöyle bir ayrıntı var,o forumlarda bunu yayınlayan kişiler logoları kendileri yapmış gibi gösterdiler.Yani orada durum farklıydı.Emeğe saygıda çifte standart yoktur,ki zaten bu forumda olmamalıdır.Velociraptor da gerekli açıklamayı yapar sanırım.Daha fazla uzatmaya da gerek yok kanımca.
Yapanın eline sağlık,kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Yer: antalya
Varsayılan 08.05.2007, 21:18

kim yaptıysa eline sağlık.benim çok ihtiyacım vardı buna çok teşekkürler paylaşım için....
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: izmir
Varsayılan 08.05.2007, 21:22

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: dbaris Mesajı Görüntüle
doğru çok sürer. ama çifte standart olmasın. yani başkasının emeğini hemen harcamayalım. www.sordum.com'a teşekkürler. bir de alınan sayfaya bağlantı atılırsa süper olur. ayrıca veloci ben yaptım demedi doğru. diğer forumlarda biz yaptık demedi sadece kopyala yapıştır yaptılar. yine forumumuz ayağa kalktı. iyi günler.
Merhaba

Sanırım yanılıyorsunuz, çünkü hatırladığım kadarıyla bazı bazı forumlarda alıntı yapıp da ben yaptım dedikten sonra büyük yaygara çıkmıştı, en azından ben öyle hatırlıyorum.

Bu alıntı ve etik konusunda yaramı deşmeyin bir yüksek lisans tezi yazıyorum ne yazcak olsam bi yerlerde yayımlanmış oluyor kaynak bulmaya çalışmaktan helak oldum.

Velociraptor dostumuzun bu kaynağı paylaşmasındaki amaç herkesin yararlanması sanıyorum ki, kendi hazırladığı gibi iddası da bulunmuyor, kaldı ki bir çok veri internette anonim hale gelmiş durumda. Kısacası bu durumun bir standardını oturtmak çok güç o yüzden niyet bence herşeyden önce gelir.

Saygılar..

Ayrıca en azından böyle bir kaynaktan haberdar edilmek de benim için hazırlanması kadar taktire değer.

Teşekkürler..
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
vb.net e-book sooro Programlama Dilleri 1 22.10.2006 11:07
vb e-book pls! tbh_neo Programlama Dilleri 5 22.03.2006 18:40
e-book belladonna Yazılım 3 11.02.2005 17:08
e-book Extacyy Yazılım 1 11.11.2003 21:19

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

75 gösterim, 21 yanıt

4896 gösterim, 3 yanıt

182 gösterim, 1 yanıt

9 gösterim, 1 yanıt

23 gösterim, 2 yanıt

73 gösterim, 1 yanıt

20 gösterim, 2 yanıt

215 gösterim, 8 yanıt

89 gösterim, 13 yanıt

76 gösterim, 5 yanıt

51 gösterim, 2 yanıt