PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
14 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Bu açıdan bakılırsa çok sürer bu konu.
    evet şifre sordum.com muş ha zaten @Velociraptor'te zaten ben kendim yaptım demiyor.
    Çok uzatmadan @Velociraptor veya sordum.com'a veya yapana teşekkürlerimi sunarım.güzel bir kaynak..

Alıntı Orijinalini Gönderen: tafugu Mesajı Görüntüle
    Bu açıdan bakılırsa çok sürer bu konu.
    evet şifre sordum.com muş ha zaten @Velociraptor'te zaten ben kendim yaptım demiyor.
    Çok uzatmadan @Velociraptor veya sordum.com'a veya yapana teşekkürlerimi sunarım.güzel bir kaynak..
    doğru çok sürer. ama çifte standart olmasın. yani başkasının emeğini hemen harcamayalım. www.sordum.com'a teşekkürler. bir de alınan sayfaya bağlantı atılırsa süper olur. ayrıca veloci ben yaptım demedi doğru. diğer forumlarda biz yaptık demedi sadece kopyala yapıştır yaptılar. yine forumumuz ayağa kalktı. iyi günler.
    LINUX KULLANIN; paramız ABD'ye gitmesin.
    www.pardus-linux.org

Şöyle bir ayrıntı var,o forumlarda bunu yayınlayan kişiler logoları kendileri yapmış gibi gösterdiler.Yani orada durum farklıydı.Emeğe saygıda çifte standart yoktur,ki zaten bu forumda olmamalıdır.Velociraptor da gerekli açıklamayı yapar sanırım.Daha fazla uzatmaya da gerek yok kanımca.
    Yapanın eline sağlık,kolay gelsin.

kim yaptıysa eline sağlık.benim çok ihtiyacım vardı buna çok teşekkürler paylaşım için....

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: dbaris Mesajı Görüntüle
    doğru çok sürer. ama çifte standart olmasın. yani başkasının emeğini hemen harcamayalım. www.sordum.com'a teşekkürler. bir de alınan sayfaya bağlantı atılırsa süper olur. ayrıca veloci ben yaptım demedi doğru. diğer forumlarda biz yaptık demedi sadece kopyala yapıştır yaptılar. yine forumumuz ayağa kalktı. iyi günler.
    Merhaba

Sanırım yanılıyorsunuz, çünkü hatırladığım kadarıyla bazı bazı forumlarda alıntı yapıp da ben yaptım dedikten sonra büyük yaygara çıkmıştı, en azından ben öyle hatırlıyorum.

Bu alıntı ve etik konusunda yaramı deşmeyin bir yüksek lisans tezi yazıyorum ne yazcak olsam bi yerlerde yayımlanmış oluyor kaynak bulmaya çalışmaktan helak oldum.

Velociraptor dostumuzun bu kaynağı paylaşmasındaki amaç herkesin yararlanması sanıyorum ki, kendi hazırladığı gibi iddası da bulunmuyor, kaldı ki bir çok veri internette anonim hale gelmiş durumda. Kısacası bu durumun bir standardını oturtmak çok güç o yüzden niyet bence herşeyden önce gelir.

Saygılar..

Ayrıca en azından böyle bir kaynaktan haberdar edilmek de benim için hazırlanması kadar taktire değer.

Teşekkürler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Benzer Başlıklar

1. vb.net e-book
    sooro tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.10.2006, 09:07
  2. vb e-book pls!
    tbh_neo tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 22.03.2006, 16:40
  3. e-book