PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: dbaris Mesajı Görüntüle
    çok tepki çekeceğim ama yazmazsam da bu ikililiğe alet olmuş olacağım. bu forum değil miydi emek memek diye bahseden. kullanıcılar yaptığı 3-5 logoyu korumak için (haklı olarak) tüm uğraşları verdiler. diğer forumlar ise saygı göstermediler. şimdi de aynısı olmuyor mu? arkadaşım acaba bunu nereden buldun? kendin mi yükledin. eğer değilse nereden bulduğunu niye yazmıyorsun? eğer sordum.com dan aldıysan şifre öyle olmasa bakalım kaynağı görebilecek miydik? ayrıca senin bu e-kitapları dağıtma hakkın var mı? (eğer senin değilse) cevap ver bakalım. kullanıcılar niye ses çıkarmıyor?
    Sordum.com yani http://www.forumsordum.com/forum/ zaten Velociraptor'un sitesidir. Bilmeden insanları suçlamak yanlış değil mi?

Alıntı Orijinalini Gönderen: WayneJunction Mesajı Görüntüle
    Sordum.com yani http://www.forumsordum.com/forum/ zaten Velociraptor'un sitesidir. Bilmeden insanları suçlamak yanlış değil mi?
    allahaım ya... kendi sitesi de bakalım. kaynağı kendi hazırlamış mı bakalım. o yazıları kim yazmış. arkadaşın paylaşması çok iyi bir şey ama gerçek kaynak da belirtilsin. hassasiyet. bir de yazımı dikkatli okursanız ben velociraptor u hiç suçlamadım. asıl tepkim başkasınaydı. anlamışsındır umarım sen onu. görüşürüz.

kendi sitesi bile olsa kendi sitesine bağlantı versin. bu reklam olmaz çünkü. emekse madem emeğe saygımız sonsuz.

fgurhanf arkadaşıma da kolay gelsin diyorum. işi gerçekten çok zor.
    En son dbaris tarafından düzenlenmiştir: 08.05.2007 19:38
    LINUX KULLANIN; paramız ABD'ye gitmesin.
    www.pardus-linux.org

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

Upload eden benim, fakat pdf leri hazirlayanlari (aslinda kitaplarin yazarlarini) sanirim önsözlerden ögrenebilirsiniz , kendilerine sonsuz tesekürlerimi sunuyorum , hepsinin önsözünde yazarlari umuyorumki var (tek tek incelemedim) , onlara ne yazikki sorma sansim yoktu , hepsi farkli kisiler oldugundan tek tek isimlerini yazmak ta anlamsiz geldi , bu e kitaplari internette kücük bir arastirma yaparsaniz daginik halde en az 100 site ve forumda bulursunuz , ben sadece biraraya getirdim. ayni derlemden elbette baska yerlerde de olabilir (bire bir olmasa bile)
    Ben haala emege sayginin ve sordum.com um ilgisini anlayamadim , eger passworttan bahsediliyorsa , bu download öncelikle sordum.com da verildi , fakat buradaki arkadaslarla da paylasma niyetiyle burada da basligi actim , yani : reklam niyetim de yoktu , bilmeden bir kusur islenmisse affola

herkesin elinin altında olması gereken bi kaynak bu... her kim nasıl rapidledi veya yaptıysa ona saygılar... Paylaşımın için çok teşekkürler... öğrenciler buna çok sevinecek

Benzer Başlıklar

1. vb.net e-book
    sooro tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.10.2006, 09:07
  2. vb e-book pls!
    tbh_neo tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 22.03.2006, 16:40
  3. e-book
    belladonna tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3