PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Photoshop 69 Dolar!

Adobe, Photoshop CS3'ün Türkiye tanıtım toplantısını İstanbul Beşiktaş'ta tamamladı. Yapılan açıklamalar arasından Photoshop CS3 ile ilgili güzel olduğunu düşündüğümüz bir haberi anında sizlerle paylaşalım istedik.

Endüstriyel bir standart haline gelen Photoshop'un yeni sürümünde eklenen özelliklere karşın çok özel fiyatlandırmalar söz konusu. Master Collection sürümü yaklaşık 3500 YTL etiketine sahip olacak olan Adobe Photoshop CS3, ek yazılımlarla beraber öğrencilere 99 dolar fiyatla sunulacak. Yalnızca Photoshop CS3 ise öğrencilere 69 dolarlık bir fiyattan sunulacak.

Kaynak:SDN

Kişisel fikrim 10 dolarda olsa kimse almaz. Yazılım Türkiyede emek harcanan bir ürün olarak görülmüyor. Ayrıca yazılımlarım fiyatlarının yüksekliği kadar gelir düşüklüğüde bunda etkili.
    Bana göre Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.İşte bunun için Galatasaraylıyım ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.
    Metin Oktay

Geleceğin şuanki öğrencilerin elinde olduğunun farkına varmışlar bence. Orjinal fiyatına bakılırsa öğrenciler için uygulanan fiyat uygun gibi gözüküyor.

sevindirici bir haber..
    bana göre bu da korsanı engellemez.
    hesaplandığında 100 ytl gibi birşey oluyor.
    photoshop yazılımına kim 100 ytl verecek??

dipnot: grafikerler için iyi olmuş.(tabi öğrenci ise) ama fiyat daha da inebilmeli bence..

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    eski "Crazzy_alp"

beleşe internetten indirmek varken kimsenin 100 ytl vereceğini sanmıyorum

Benzer Başlıklar

1. FLY fx5200 128 bit ve 57 dolar??
    warrior tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 26.04.2004, 20:34
  2. TT 2003 Karı 1,5 Milyar Dolar
    warrior tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda