PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan neroyla sorunum var yardım edin!!!

nero start smart kullanıyorum orjinal. ilk sayfa açılıyo orda veri diski yaz müzik cdsi yarat falan diyorum hiçbişey açmıyo ilk sayfaya geri dönüyo yardım edin lütfen silip baştan kurdum sorun devam ediyo yardımmm
    Dilini kaybeden bir millet herşeyini kaybetmiş demektir. Türkçeye sahip çıkalım LÜTFEN.

guvenli kipden virus vs.vs. taramasi yap birde en son surum yukle yada baska bir surum yukle

(virüs sistem dosyasına konuyo anti-virüs 2sini birden silio) sistem dosyalarında eksiklik varsa olabilir eksik varmı bul varsa format at veya xp cdsi ile onar

Alıntı Orijinalini Gönderen: virusizmir Mesajı Görüntüle
    nero start smart kullanıyorum orjinal. ilk sayfa açılıyo orda veri diski yaz müzik cdsi yarat falan diyorum hiçbişey açmıyo ilk sayfaya geri dönüyo yardım edin lütfen silip baştan kurdum sorun devam ediyo yardımmm
    belkide sen komutu verdikten sonra açıyordur, ama sen göremiyorsundur. bende bazen aynı hatayı alabiliyorum, fakat benimki açıldığı zaman saatin oraya atıyor tıkladığım zaman ekrana geliyor. sendede bu şekilde olabilir kontrol etmeni öneriyorum. sorun dediğim gibi değilse; bilgisayarınn güvenli kipte iyi bir visüs programı ile taratıp programı tekrar kurmayı deneyebilirsin.

kolay gelsin.....
    coreİ7 980x-color master v8-asus r3e-corsaır domınator gt 3x4gb 2000mhz-asus gtx580 MATRIX-120gb ocz revodrıve-60gb ocz vertex2 ssd-2tb wd-2x1tb wd sata3-1tb wd cb-color master hafx-2x sync kazemaster-enermax1050 watt-27" vx2739wm-asus ms238h lcd - logıtech z5500 5.1-creative x-fi tıtanıum hd- logitech dinivo edge-logıtech g19-cyborg rat9-rat7

Benzer Başlıklar

1. trojenle sorunum var yardımm edin
    manzerr tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 01.04.2008, 01:32
  2. neroyla sorunum var:(
    cJACKsparrow tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 20.01.2007, 14:15
  3. MSI Ekran Kartı Sorunum Var Yardım edin Lutfen
    G-UniT tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5