+ Başlığa Yanıt Yaz
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: resim düzenleme programı
-
09.06.2007 13:18 #1
resim düzenleme programı
arkadaşlar bende magic photo editör programı vardı, çok memnundum, süresi dolmuş galiba
bu programda resimlerin arka planlarını değiştirebilyorduk, çok güzel çerçeveler veriyorduk, dalgalar, efektler yapabilyorduk, ama şimdi bunu yapamıyorum
arkadaşlar buna benzer bi program biliyormusunuz siz, bilen varsa link verirse veya program adı verirse çok sevineceğim. şimdiden tşk....
-
09.06.2007 13:23 #2
Anladığım kadarıyla ücretsiz birşey istiyorsun.
Sana PhotoFiltre'yi öneriyorum. 8 Mb'den küçük boyutuyla bence photoshop ve gimp'e rahat rahat rakip olur. En çok sevdiğim özelliklerinden bazıları
* Simge dosyası yapabilme
* Küçük resim yapabilme, istenilen boyutta
* Süper hızlı açılma
-
09.06.2007 14:19 #3
..
arkadaşım o photofiltre bende var, ama onda arkaplan değiştirmesi yapamıyorum
sadece efekt yazı gibi şeyleri yapıyorum..
-
09.06.2007 16:30 #4
Bu yazı @ugurmandas'dan alınmıştır..Trial-Reset v3.0 RC7
Tanıtım:
Trial-Reset, sürekli kullandığınız programların süresine reset çekiyor ve o programı artık sınırsız olarak kullanıyorsunuz. Örnek verecek olursak 30 günlük bir deneme programı kullanıyorsanız 30 gün sonra sizden satın almanız istenecektir ancak bu programla reset çektiğinizde programı 30 gün daha kullanabiliyorsunuz ve bu işlemi tekrarlayarak programları süresiz hale getiriyorsunuz.
Kullanımı:
Programı açın, Protectors/All(en altta)/Scan ' butonuna tıklayın tarama bittikten sonra çıkan sonuçları işaretleyin(zaten işaretleniyor) Edit/Clear Key' e tıklayın.
Önemli:
Tavsiyem Clear Key'e tıklamadan evvel bir altındaki Backup Key'e tıklayarak yedek almanızdır. Ben sadece uygulanışı ve programın işlevini sizlere anlattım. Yazılım vista'yada uyumludur ancak sistemimde trial yazılım bulunmadığından programı sınama şansım olmadı bunuda dipnot olarak ekleyim.
What's new v3.0 RC7 (Public):
Added support for eXPressor 1.5x
Fix Backup command
Size - 193 KB
http://rapidshare.com/files/21689779...t_v3.0_RC7.rar
bunu yazmamdaki amaç magic photo editör programı tekrar kullanabilmen..
birde aynı içerikli bir başlık açmışsın;forum kurallarını oku..
-
09.06.2007 18:07 #5
Programın süresi dolmuşsa tekrar "regedit"'den silip yükleyebilirsin.
- thsn!cnr!ymlk!®
- Ölümüne Firefox!
Benzer Başlıklar
-
resim düzenleme
obi_wan_kenobi tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 30.06.2006, 02:39 -
önere bileceğiniz türkçe resim düzenleme pro.
azizcagan tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 24.04.2006, 09:38 -
PHP de resim düzenleme. (Çok Acil)
webadel tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 20.01.2005, 03:05 -
Türkçe Resim Düzenleme Programı
PeTeR_PaN tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.11.2003, 14:03 -
Resim Düzenleme
doganburak tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 08.09.2003, 20:38

Alıntıyla Yanıtla

Bu sistem şu oyunları kaldırırmı ?...
Bugün, 21:41 / Donanım