arkadaşlar piyasada birsürü antivirüs programı var ama çoğu virüs dosyalarını siliyor veya pek yakalayamıyor. Hem çogu virüsleri yakalayak hemde dosyaları silmeden virüsten temizleyecek bi rpogram arıyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tşkler.
Haydi herkesi çağırın bir antivirüs kavgası daha yapalım.
@ayt_ctb hangi antivirüs programını kullanacağınıza kendiniz karar vermelisiniz.Her programın performansı konfigürasyondan konfigürasyona değişiyor.Her ay birini indirin deneyin.Belki piyasada 10-15 tane adam gibi program var.Hepsini deneyin.Hepsini denediğinizde zaten hepsinin yeni sürümü çıkacak onlarıda deneyin.Böylece hem korsan kullanmamış olur hemde antivirüs programına para vermemiş olursunuz.
Haydi herkesi çağırın bir antivirüs kavgası daha yapalım.
@ayt_ctb hangi antivirüs programını kullanacağınıza kendiniz karar vermelisiniz.Her programın performansı konfigürasyondan konfigürasyona değişiyor.Her ay birini indirin deneyin.Belki piyasada 10-15 tane adam gibi program var.Hepsini deneyin.Hepsini denediğinizde zaten hepsinin yeni sürümü çıkacak onlarıda deneyin.Böylece hem korsan kullanmamış olur hemde antivirüs programına para vermemiş olursunuz.
sana %100000000 katılıyorum mellick1903 sıkıldım bu anti virus kavgalarından deneyin görün hangisi iyi.
Biri senin kafanımı bozdu?Shift de orda Deletede orda.