+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
04.08.2007 18:32 #1
>> Pardus 2007.2 Kurdum Fakat, Ses?

arkadaslar bugun itibariyle pardus 2007.2 caracal caracal kurdum. oncelikle sistemi 3 bolume ayirip; 1. bolumu xp icin, 2. bolumu pardus icin ve 3. bolumu ise depolama icin ayirdim. buraya kadar hersey guzel.
oncelikle sunu sormak istiyorum; acilista pardus ekrani geliyor ve 8 saniyelik bir zamanda pardus veya xp secmemi istiyor. ilk sirada pardus oldugundan dalginliginiza gelirse pardus aciliyor. ben ilk sirada xp nin olmasini istiyorum, bunu nasil yapabiliriz?
birde karsilastigim bir sorun var, acaba sizinde basiniza geldimi. bunu nasil halledebiliriz.
pardustayken hoparlorlerin birisi cizirti yapiyor. sag-sol olmak uzere soldaki hoparlorun kablosunu cekince cizirti gidiyor. takinca geri geliyor.
tabiki xp de denedim ve ayni seyle karsilasmadim.
peki bu cizirti sorununu nasil cozeriz?
pardus 1.0 dan sonra pardus deneyimimi artirmak istiyorum fakat bu engelleri asmak istiyorum. yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin;
disiplinin olduğu yerde Huzur;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
-
04.08.2007 19:09 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- istanbul
Ses için birşey söyleyemem ama, başlangıç ayarı basit.
Tasma'yı açınca (sanırsam ilk bölümde) başlangıç seçeneklerini değiştirebileceğin bir ayar var (grup)
Çok kör bir tarif oldu ama, Tasma'yı açınca rahatlıkla bulur yaparsın
İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...
-
04.08.2007 19:19 #3
yardim icin tesekkurler bunu ayarladim fakat ses hakikaten sinir bozucu.
pardus kullanicilari asil oneriyi bekliyorum sizlerden, bu sorunla sizlerde karsilastiniz mi ve nasil yola getirdiniz pardusu?Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
-
04.08.2007 20:22 #4
tamamdir.
karistiricilardan hallettim.
tesekkurler..Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır;
huzurun olduğu yerde
Başarı vardır...
Benzer Başlıklar
-
Fm 2007 Calisdi Fakat
buldoq tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 26.07.2007, 16:44 -
pardus 2007
inal25 tarafından Linux forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.01.2007, 22:30 -
pardus 2007
bursaspor tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 17.12.2006, 22:27 -
Bir site kurdum fakat hata veriyor.
sayende tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 06.02.2004, 21:47 -
DCP-Prtalı serverime kurdum fakat çalışmıyor.
AK-74 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.02.2003, 15:16

Alıntıyla Yanıtla

Pc açılışta donuyor!!
Bugün, 21:45 / Donanım