PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan windows xp resim ve faks görüntüleyici

arkadaşalar ne oldu bilmiyorum windows resim ve faks görüntüleyici artık açılmıyor reimlerimi belgenin içinde görünüm>küçük resimler desem bile görünmüyor çift tıkladığımda açılmıyor program gözüküyor fakat açılmıyor yani birlikte aç diorum program listede var ama işlevi yok çalışmıyor bu sorunun nedeni ve çözümü nedir acaba

ya arkadaşlar başına daha önce böle bir şey gelen yardım edebilecek kimse yokmu bu olay baya canımı sıktı ne yaptıysam olmadı

Şuraya bi bakı ver washburnx10
    http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...-acilmiyo.html
    (Arama butonunu da kullan bi ara )
    Gigabyte GA-MA78GM-S2H, AMD X2 6000+ 3.0GHz, ASUS nVidia 8600GT 512MB, 2x1GB 1066MHz DDR2 Corsair Dominator, 80GB WD + 400GB WD HDD, CoolerMaster eXtreme 600W, Philips 22'' 220AW8FS WideScreen, Philips DVDRW DL 16x, Philips SHP2500 Headphone.

Alıntı Orijinalini Gönderen: washburnx10 Mesajı Görüntüle
    ya arkadaşlar başına daha önce böle bir şey gelen yardım edebilecek kimse yokmu bu olay baya canımı sıktı ne yaptıysam olmadı
    bi resme sağ tuş>birlikte aç>varsayılan programı seç> ordan da üstteki pencerede yoksa aradığın dosya artı (+) işaretine bas ve resim ve faks görüntüleyiciyi seç. altta da

Bu tür dosyaları seçmek için her zaman bunu seç falan yazar onu tikle ok de tamamdır.
    Only I want you is respect me.

Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..

Smile

Alıntı Orijinalini Gönderen: nohackmove Mesajı Görüntüle
    bi resme sağ tuş>birlikte aç>varsayılan programı seç> ordan da üstteki pencerede yoksa aradığın dosya artı (+) işaretine bas ve resim ve faks görüntüleyiciyi seç. altta da

Bu tür dosyaları seçmek için her zaman bunu seç falan yazar onu tikle ok de tamamdır.
    arakadaşım bu yolu 7 yaşındaki yeğenim bile biliyor herhalde bunları yaptık ta program dan kaynaklanan bi sorun varprogram çalışmıyor zaten başlattan bile açılmıyor

Benzer Başlıklar

1. windows resim ve faks görüntüleyicisi
    cronix tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 16.04.2012, 18:06
  2. faks programı
    eflatunkelebek tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 16.04.2011, 22:57
  3. Faks ve Modem
    punker tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8