PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Msn de bağlanma sorunu

Arkadaşlar ben geçmiş forumlarda arttım ama sorunuma çözüm bulamadım.Sorun şu evde iki bilgisayar var birinde Msn Live Messenger'a bağlandığımda sorun yok ama laptopuma geçtiğimde sorun gider->onarma kısmında "Anahtar bağlantı noktası" hata veriyor. Laptopta internete bağlanabiliyorum,ms messenger(4.5 sürümü) ile bağlanıyorum fakat live messenger'a bağlandığımda bu hatayı alıyorum. Sistem tarihini denedim.proxy adresini otomatik seçmesini kaldırdım.msni kaldırıp kurmayı denedim.onarmayı denedim.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler.

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Ankara, Eskişehir, İstanbul

İnternet bağlantınızda sorun yoksa firewall gibi bazı yazılımlar veya hizmetler dolayısıyla messenger'da sorun yaşıyor olabilirsiniz. Messenger'da bağlanamadığınızda karşınıza çıkan hata kodunu internetten araştırıp hatanın nereden kaynaklandığını bulabilirsiniz.

evet akıllı bir çözüm önerisi ama dikkat edilirse windows xp ile gelen sürümden bağlanıyorum zaten ve o hata kodunu araştırdığım için bunları bunları denedim dedim. bu arada ben yani PyscoSophic ve btcahili aynı kişi mesajı garipsememeniz açısından

Benzer Başlıklar

1. hamachi ' de bağlanma sorunu
    sanannd88 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.04.2010, 10:50
  2. internete bağlanma sorunu
    ^^aZaZeL^^ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 27.07.2007, 16:47
  3. Bağlanma sorunu..
    intricate tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3