PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
14 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarımın ses driver i calısmıyoooo

arkadaslar vistadan xp ye geciş yaparken bılgısayara format attım daha sonra ses drıverı donanımda calısıyo gosterıyosada ses oynatmamaya basladı.cok aradım ama uygun program bulamadım cok acıl yardımınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: pirat Mesajı Görüntüle
    arkadaslar vistadan xp ye geciş yaparken bılgısayara format attım daha sonra ses drıverı donanımda calısıyo gosterıyosada ses oynatmamaya basladı.cok aradım ama uygun program bulamadım cok acıl yardımınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler

Merhaba

Eğer aygıt yöneticisi içerisinde sarı ünlem işareti yok ise sürücüleri düzgün şelikde yüklemişsinizdir. Eğer var ise öncelikle bu işi yapmanız gerekiyor. Anakart CD'si içerisinde bu sürücüler yer alıyor olmalı eğer CD yok ise üretüci sitesinden edinmelisiniz. Ünlem falan yok sürücüler yüklenmiş ama ses çıkmıyo ise ses sisteminizin bağlantılarını kontrol edin derim.

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

pardon 3 tane sarı unlem ısaretı var ama donanımdakı ses durumunu gosteren kısımda hepsi aktif gozukuyo.chipset lerle alakalı bı sorun olabılırmı
    En son pirat tarafından düzenlenmiştir: 06.10.2007 02:47

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: pirat Mesajı Görüntüle
    pardon 3 tane sarı unlem ısaretı var ama donanımdakı ses durumunu gosteren kısımda hepsi aktif gozukuyo.chipset lerle alakalı bı sorun olabılırmı
    Şimdi siz o ünlem işaretli yerlere gelip de üzerine tıklattıktan sonra sürücü güncelle dediniz mi?

Donanım arızası diyebilmemiz için aygıt yöneticisinde sürücüsü problemli hiç bir donanım bulunmaması gerekiyor.

Önce o ünlemleri gidermeye çalışın bence..

Tekrar Merhaba PCnet = )

o kısımda tomatik olarak: bıde lısteden secerek yukle var otomatıkte cd gerektıgını belırtıyo dıger kısım ıcınse listeden veya belırlı bı konumdan yukle dıyo bu kısımda napmalıyım

Benzer Başlıklar

1. bilgisayarımın içine giremiyorum
    afaydin tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.05.2007, 18:00
  2. bilgisayarımın donanımı silindi.
    rizatasci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 24.02.2006, 20:22
  3. Bilgisayarımın Raminini öğrenmek
    muyar17 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4