arkadaslar vistadan xp ye geciş yaparken bılgısayara format attım daha sonra ses drıverı donanımda calısıyo gosterıyosada ses oynatmamaya basladı.cok aradım ama uygun program bulamadım cok acıl yardımınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler
arkadaslar vistadan xp ye geciş yaparken bılgısayara format attım daha sonra ses drıverı donanımda calısıyo gosterıyosada ses oynatmamaya basladı.cok aradım ama uygun program bulamadım cok acıl yardımınızı beklıyorum.sımdıden tesekkurler
Merhaba
Eğer aygıt yöneticisi içerisinde sarı ünlem işareti yok ise sürücüleri düzgün şelikde yüklemişsinizdir. Eğer var ise öncelikle bu işi yapmanız gerekiyor. Anakart CD'si içerisinde bu sürücüler yer alıyor olmalı eğer CD yok ise üretüci sitesinden edinmelisiniz. Ünlem falan yok sürücüler yüklenmiş ama ses çıkmıyo ise ses sisteminizin bağlantılarını kontrol edin derim.
o kısımda tomatik olarak: bıde lısteden secerek yukle var otomatıkte cd gerektıgını belırtıyo dıger kısım ıcınse listeden veya belırlı bı konumdan yukle dıyo bu kısımda napmalıyım
o kısımda tomatik olarak: bıde lısteden secerek yukle var otomatıkte cd gerektıgını belırtıyo dıger kısım ıcınse listeden veya belırlı bı konumdan yukle dıyo bu kısımda napmalıyım
Listeden seçersen de senden sürücüsünü isteyecektir, sen her halükarda yazılımı aygıt yöneticisine sunmak zorundasın, bazı durumlarda sürücüyü kendisi sistemden bulacaktır ama bulacak olsaydı zaten bilgisayarını açtığında başlangıçta yeni bir donanım bulundur der ve yükler atardı.
Senin bilgisayarın marka modeli nedir? Anakartın ne marka üretici sitesinden kolayca bulabiliriz.