PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan VMWare'e Linux Suse kurarken hata veriyor!!!

Merhaba arkadaşlar,
    Bilgisayarıma VWWare'i yeni yükledim ve hemen gittim bir arkadaşımdan Linux Suse dvdsi aldım. Ancak Linuxu kurarken hemen başta bir uyarı geliyor. "Cool software but this is a 32-bit computer. You cannot use 64-bit software on it" uyarısı. Bu Linux dvd'sini kullanarak bilgisayarıma suse'yi yükleyebilme imkanım var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Alıntı Orijinalini Gönderen: LucasArts Mesajı Görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,
    Bilgisayarıma VWWare'i yeni yükledim ve hemen gittim bir arkadaşımdan Linux Suse dvdsi aldım. Ancak Linuxu kurarken hemen başta bir uyarı geliyor. "Cool software but this is a 32-bit computer. You cannot use 64-bit software on it" uyarısı. Bu Linux dvd'sini kullanarak bilgisayarıma suse'yi yükleyebilme imkanım var mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler.
    senin bilgisayar 32 bitlikmiş ama sen 64 bitlik bir dagıtımı kurmaya calısıyomussun . baska bir dagıtım cd si ile dene ama 32 bitlik olsun

Alıntı Orijinalini Gönderen: allturnam38 Mesajı Görüntüle
    senin bilgisayar 32 bitlikmiş ama sen 64 bitlik bir dagıtımı kurmaya calısıyomussun . baska bir dagıtım cd si ile dene ama 32 bitlik olsun
    Önerin ve tercümen için çok teşekkür ederim allturnam38 ancak ilk mesajımda da belirttiğim gibi sadece bu Linux dvd'sini kullanarak bilgisayarıma suse'yi yükleyebilme imkanım olup olmadığını merak ediyorum...

http://tr.opensuse.org/SDB:Double-si...X_Professional
    soyle bir yazı buldum anladıgım dvd nin bir tarafı 32 bit bir tarafı 64 bit o yazıyı ve siteyi incele bence

Siteyi inceledim ancak benim sorunum daha farklı. Bilgisayarıma kurarken böyle bir hata vermiyor ancak vmware'e kurarken bu hatayı veriyor. Sanırım vmware ile ilgili birşeyler yapmak gerekiyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Benzer Başlıklar

1. PHP Nuke kurarken hata
    cnununevi tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.07.2007, 08:24
  2. Zone Alarm Firewall kurarken hata veriyor ???
    Bestoffuat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.04.2007, 04:51
  3. linux yüklenirken hata veriyor
    sameducer tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.01.2005, 00:42
  4. Linux Kurarken sorun
    Lamerboy tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.03.2003, 01:04