PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan süre kısıtlı programlar yani demo

bu programların süresini uzatamazmıyız Acronis True İmage 9 mesela bu program mükemmel bir program sistem yedeğini alıyo ve pc yi eski haline getiriyo ama 15 gün deneme süresi var yani bunun süresi uzatılamazmı programı kurdum 15 gün sonra windows çöktü. o zaman aldığım yedeğin hiç bir anlamı yok para istiyor adam birde program 15 gün geçtiğini biliyorsa ona onu bildiren bir dosya bir şey vardır aceba o silinir mi?

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: sinan80 Mesajı Görüntüle
    bu programların süresini uzatamazmıyız Acronis True İmage 9 mesela bu program mükemmel bir program sistem yedeğini alıyo ve pc yi eski haline getiriyo ama 15 gün deneme süresi var yani bunun süresi uzatılamazmı programı kurdum 15 gün sonra windows çöktü. o zaman aldığım yedeğin hiç bir anlamı yok para istiyor adam birde program 15 gün geçtiğini biliyorsa ona onu bildiren bir dosya bir şey vardır aceba o silinir mi?
    Süre kısıtlamalı programların kısıtlarını kaldırma yollarını PCnet forumlarında tartışmak ve paylaşmak yasaktır.

Lütfen forum kurallarını okuyalım..

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

Aynı işi gören ücretsiz elternatifleri vardır belki bir arastır istersen source forge.net de

şu laflları yazan ve böyle düşünen arkadaşlardan kaç tanesi gerçekten para veripte işletim sistemi dahil para verip kullanıyor çok merak ediyorum doğrusu :?

Alıntı Orijinalini Gönderen: sinan80 Mesajı Görüntüle
    şu laflları yazan ve böyle düşünen arkadaşlardan kaç tanesi gerçekten para veripte işletim sistemi dahil para verip kullanıyor çok merak ediyorum doğrusu :?
    yanlısı yapan dogruyu yapandan cok diye yanlıs dogru olmaz. işte sana yol da gosterdim illa ücretli programları kullanmak zorunda degilsin biraz arastır mutlaka ücretsiz bir alternatifi vardır .

ha bu arada ben pardus ve windowsu ortak kullanıyorum . zaten pardusda korsan birsey yok windowsum orjinal kullandıgım programlarda ücretsiz programlar oluyor
    http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...-yansit-2.html
    buraya da yazmıstım bi ara bak belki fikir verir
    En son allturnam38 tarafından düzenlenmiştir: 03.11.2007 17:05 Sebep: link ekledim

Benzer Başlıklar

1. kullanımı kısıtlı programlarla ilgili 1 soru?
    shark tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 02.02.2007, 16:10
  2. kısıtlı kullanıcıda nero nasıl yazar
    yysn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 22.12.2006, 01:16
  3. ned for speed 2 neden kısıtlı?
    kuvvet_mira2 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 10.06.2006, 21:48
  4. phpnuke de bazı üyelere kısıtlı bir alana ..diyor