PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile süre kısıtlı programlar yani demo
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan süre kısıtlı programlar yani demo - 03.11.2007, 00:38

bu programların süresini uzatamazmıyız Acronis True İmage 9 mesela bu program mükemmel bir program sistem yedeğini alıyo ve pc yi eski haline getiriyo ama 15 gün deneme süresi var yani bunun süresi uzatılamazmı programı kurdum 15 gün sonra windows çöktü. o zaman aldığım yedeğin hiç bir anlamı yok para istiyor adam birde program 15 gün geçtiğini biliyorsa ona onu bildiren bir dosya bir şey vardır aceba o silinir mi?
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İzmir
Varsayılan 03.11.2007, 01:16

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: sinan80 Mesajı Görüntüle
bu programların süresini uzatamazmıyız Acronis True İmage 9 mesela bu program mükemmel bir program sistem yedeğini alıyo ve pc yi eski haline getiriyo ama 15 gün deneme süresi var yani bunun süresi uzatılamazmı programı kurdum 15 gün sonra windows çöktü. o zaman aldığım yedeğin hiç bir anlamı yok para istiyor adam birde program 15 gün geçtiğini biliyorsa ona onu bildiren bir dosya bir şey vardır aceba o silinir mi?
Süre kısıtlamalı programların kısıtlarını kaldırma yollarını PCnet forumlarında tartışmak ve paylaşmak yasaktır.

Lütfen forum kurallarını okuyalım..

iyi günler..
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 03.11.2007, 10:33

Aynı işi gören ücretsiz elternatifleri vardır belki bir arastır istersen source forge.net de
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 03.11.2007, 16:53

şu laflları yazan ve böyle düşünen arkadaşlardan kaç tanesi gerçekten para veripte işletim sistemi dahil para verip kullanıyor çok merak ediyorum doğrusu
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 03.11.2007, 17:01

Alıntı:
şu laflları yazan ve böyle düşünen arkadaşlardan kaç tanesi gerçekten para veripte işletim sistemi dahil para verip kullanıyor çok merak ediyorum doğrusu
yanlısı yapan dogruyu yapandan cok diye yanlıs dogru olmaz. işte sana yol da gosterdim illa ücretli programları kullanmak zorunda degilsin biraz arastır mutlaka ücretsiz bir alternatifi vardır .

ha bu arada ben pardus ve windowsu ortak kullanıyorum . zaten pardusda korsan birsey yok windowsum orjinal kullandıgım programlarda ücretsiz programlar oluyor
http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...-yansit-2.html
buraya da yazmıstım bi ara bak belki fikir verir

En son allturnam38 tarafından düzenlenmiştir : 03.11.2007 17:05. Sebep: link ekledim
Alıntıyla Yanıtla
  (#6) Eski

Varsayılan 03.11.2007, 18:03

Alıntı:
Bence siz başkasını boşverin, kendiniz doğrusunu yapın.
Mesela ben, korsan yazılım kullanıyorum fakat kimseye önermiyorum. Mümkün olduğunca alternatifleri araştırıp mümkünse ücretsiz yahut kısıtlı kullanımına izin verilen yazılımları bulmalıyım ama yapmıyorum.Yapmamamın sebebi:alışkanlık, bilgisizlik. Bir de şu var:" mesela ben gidip birinin bir şeyini çalsam belli bir süre sonra bu durumdan rahatsızlık duyarım, korsan yazılım kullandığım da ise yanlış birşey yaptığımın farkında oluyorum fakat pek rahatsız olduğum söylenemez.(aynı şey müzik ve film içinde geçerli) Ancak sağda solda, şimdi olduğu gibi korsan yazılım ile ilgili bir şeyler okuduğumda üzerinde biraz düşünüyorum.
Yazılımı yazanlar bir şekilde bir emek harcıyorlar, istedikleri ücret azdır- çoktur fakat bu durum bizim hırsızlık ve haksızlık yapmamızı gerektirmez/gerektirmemeli.
Aslında tamamen ya da mümkün mertebe korsan yazılım kullanmaktan kaçınalım...
korsan yazılım ile ilgili bir kaç yazı...
http://www.microsoft.com/turkiye/kor...m/ekonomi.mspx
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=173324
http://www.milliyet.com.tr/2005/12/29/pazar/paz12.html (bu yazının sonuna dikkat edelim...)

not. şöyle bir düşüncem var, çoğunluklu/yoğunluklu olarak korsan kullanılan yazılımların hangileri olduğunu tespit etsek ve bu programlarla aşağı yukarı aynı işi yapabilecek ücretsiz programları bir başlık altında toplasak nasıl olur acaba? en azından başta ben olmak üzere birkaç kişiye bile doğru yolu göstersek iyi olur diye düşünüyorum...
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

Varsayılan 03.11.2007, 20:18

tabiki nasıl olacak bu iş bende düşünüyorumdum böyle bişey ama nasıl olacak bi fikrin bi bildiğin varsa yanındayım arkadaşım sağol_
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni başlık açamazsınız
Yanıt yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB kodu Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
kullanımı kısıtlı programlarla ilgili 1 soru? shark Yazılım 13 02.02.2007 16:10
kısıtlı kullanıcıda nero nasıl yazar yysn Yazılım 0 22.12.2006 01:16
ned for speed 2 neden kısıtlı? kuvvet_mira2 Donanım 2 10.06.2006 21:48
phpnuke de bazı üyelere kısıtlı bir alana ..diyor serazat Web ve Grafik Tasarımı 3 24.08.2005 23:30
Bilgisayarlara kısıtlı erişim için yapılabilecekler Alper2003 Windows İpuçları 0 21.07.2003 00:46

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul