PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

arkadaşlar cd sürücüsünde bi hata olursa bu sorun genelde cd içindeki dosyaları kopyalarken oluyo özellikle driver.cab yani %11 de takılıyosa cd rom hatasıdır.

hayır erhan849 ben ne olduğunu hatıladım bana xp'yi
    kurarken aynısı oldu ben bioda boot bölümünün ilk sıradaki yere girdim dvd vcd ye çevirmen lazım bll ben öle yaptım yüklendi geri dvd ye çevirdim

ok olabilir azrail kardeş ama başıma gelmedi böyle bi şey genelde kurduğum eski pclerde cd rom'un eski olması nedeniyle böyle bi sorun olduğu zaman benim yukarıda anlattığım şekilde cd romu değiştirip işimi bitiriyorum sorunu çözüyorum eğer olmassa senin yöntemden gitmeyi denerim.

Varsayılan Donanımdan Kaynaklanıyordur.

Daha önce XP kurup uzun dönem çalışan makinemin yedeğini alıp tekrar XP kurmayı deneyince bu hata ile karşılaştım.Bende XP kurarken 34. dk. da hata veriyordu. Ekran gidiyordu ve bi daha hiç gelmiyordu. Ben RAM 'lerden şüphelendim ve bir tanesini çıkarıp denedim. Daha önce de benzeri durumlar ile karşılaştığım için, Arkadaşlar eğer XP kurulurken hata veriyor ise, önce CD ye bakın eğer ciddi bir çizik yok ise, Ram ya da diğer parçaları çıkartıp deneyin. Köyde çobanlık yapan biri gelir bilgisayarcılık yaparda size bilgisayar toplar ise bu ve bunun gibi bi çok hatalar ile karşılaşacaksınız.
    NOT: XP sp1 de sorun olmadığını, ama XP SP2 de bu sorunla karşılaşıldığını tarafınıza bildiririm.

Çözüm : Öncelikle RAM'i değiştirip tekrar deneyin. Olmaz ise diğer parçaları çıkartıp tekrar deneyin.

kurulum hataları donanım kaynaklıdır ve kurulum sırasında donma oluyorsa
    1) işlemcı asırı ısınıyordur (ıslemcı fanında bır arıza)
    2) ram lerınde bır sorun vardır

takıldıgı zaman hemen restart at ve bıostan ıslemcı ısısını kontrol et 70 derece ve uzerımı
    yada 2 adet ram varsa 1 tanesını cıkart o sekılde format atmayı dene buyuk ıhtımal sorun cozulecektır
    This is my dream.... " sasalisoft "

Benzer Başlıklar

1. VMWare'e Linux Suse kurarken hata veriyor!!!
    LucasArts tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.10.2007, 12:47
  2. Windows kurarken hata
    erkinkose tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 22.08.2007, 08:01
  3. PHP Nuke kurarken hata
    cnununevi tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 17.07.2007, 08:24
  4. Zone Alarm Firewall kurarken hata veriyor ???
    Bestoffuat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.04.2007, 04:51
  5. Dirext kurarken hata msjı alıyorum
    sleazyII tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 04.11.2006, 22:00