+ Başlığa Yanıt Yaz
20 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
Başlık: Xp Kurarken Hata !!
-
17.11.2007 23:14 #16
arkadaşlar cd sürücüsünde bi hata olursa bu sorun genelde cd içindeki dosyaları kopyalarken oluyo özellikle driver.cab yani %11 de takılıyosa cd rom hatasıdır.
-
18.11.2007 14:12 #17
hayır erhan849 ben ne olduğunu hatıladım bana xp'yi
kurarken aynısı oldu ben bioda boot bölümünün ilk sıradaki yere girdim dvd vcd ye çevirmen lazım bll ben öle yaptım yüklendi geri dvd ye çevirdim
-
18.11.2007 20:25 #18
ok olabilir azrail kardeş ama başıma gelmedi böyle bi şey genelde kurduğum eski pclerde cd rom'un eski olması nedeniyle böyle bi sorun olduğu zaman benim yukarıda anlattığım şekilde cd romu değiştirip işimi bitiriyorum sorunu çözüyorum eğer olmassa senin yöntemden gitmeyi denerim.
-
11.06.2008 23:39 #19
- Katılım Tarihi
- 2008
Donanımdan Kaynaklanıyordur.
Daha önce XP kurup uzun dönem çalışan makinemin yedeğini alıp tekrar XP kurmayı deneyince bu hata ile karşılaştım.Bende XP kurarken 34. dk. da hata veriyordu. Ekran gidiyordu ve bi daha hiç gelmiyordu. Ben RAM 'lerden şüphelendim ve bir tanesini çıkarıp denedim. Daha önce de benzeri durumlar ile karşılaştığım için, Arkadaşlar eğer XP kurulurken hata veriyor ise, önce CD ye bakın eğer ciddi bir çizik yok ise, Ram ya da diğer parçaları çıkartıp deneyin. Köyde çobanlık yapan biri gelir bilgisayarcılık yaparda size bilgisayar toplar ise bu ve bunun gibi bi çok hatalar ile karşılaşacaksınız.
NOT: XP sp1 de sorun olmadığını, ama XP SP2 de bu sorunla karşılaşıldığını tarafınıza bildiririm.
Çözüm : Öncelikle RAM'i değiştirip tekrar deneyin. Olmaz ise diğer parçaları çıkartıp tekrar deneyin.
-
11.06.2008 23:44 #20
kurulum hataları donanım kaynaklıdır ve kurulum sırasında donma oluyorsa
1) işlemcı asırı ısınıyordur (ıslemcı fanında bır arıza)
2) ram lerınde bır sorun vardır
takıldıgı zaman hemen restart at ve bıostan ıslemcı ısısını kontrol et 70 derece ve uzerımı
yada 2 adet ram varsa 1 tanesını cıkart o sekılde format atmayı dene buyuk ıhtımal sorun cozulecektırThis is my dream.... " sasalisoft "
Benzer Başlıklar
-
VMWare'e Linux Suse kurarken hata veriyor!!!
LucasArts tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 26.10.2007, 12:47 -
Windows kurarken hata
erkinkose tarafından Donanım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 22.08.2007, 08:01 -
PHP Nuke kurarken hata
cnununevi tarafından PHP forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.07.2007, 08:24 -
Zone Alarm Firewall kurarken hata veriyor ???
Bestoffuat tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 28.04.2007, 04:51 -
Dirext kurarken hata msjı alıyorum
sleazyII tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.11.2006, 22:00

Alıntıyla Yanıtla

Bu laptop bataryasını arıyorum..
Bugün, 21:51 / Donanım