PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    Istanbul.gif

Varsayılan msn yardım arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak istiyorum.Msn listemdeki kişilere ben yollamadığım vede msn olmadığım zaman bedava kontur kazanmak için şu linki tıklayın,birde cebimde.com diye ileti yolluyor.Bilgisayarımda virüs olmadığını düşünüyorum çünkü bilgisayarım imajlı imajını alıyorum virüs olsa aldıktan sonra gider.Vede Fsecure virüs programı kullanıyorum taramada da çıkmıyor sebebi ne olabilir.yeni msn adresi açtım onda bu sorunu yaşamıyorum eski adresimde oluyor ama eski adresimi kullanmak istiyorum bundan kurtulmanın çaresi nedir

mail olarak mı geliyor yoksa ileti olarak mı geliyor.. çünkü banada 3 aydan beri şuraya tıkla para kazan, buraya tıkla bedava kontör gibi mailler geliyo ama açmadan siliyorum. eğer mailse sebebini bende bilmiyorum hep geliyo . herkezde acaba aynı sorun var mı ?

Makinenizi virüs ve trojan taramasından geçirmenizde fayda var.Bu tür mesajlar sizin isteminiz dışında gerçekleşiyor, bu demektir ki sisteminizde zararlı bir yazılım,trojen,spy mevcut.
    Kolay Gelsin...