PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan a4 tech pk-635 vista 64bit sorun

arkadaşlar web cam kurdum makina tanıyor fakat görüntü kare kare çıkıyor driverler da yükledim ama görüntü düzelmedi ses de sorun yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: serdaltr Mesajı Görüntüle
    arkadaşlar web cam kurdum makina tanıyor fakat görüntü kare kare çıkıyor driverler da yükledim ama görüntü düzelmedi ses de sorun yardımcı olursanız sevinirim
    Merhaba

Kare kare çıkıyor derken akıcı mı değil? Internette görüşme yaparken mi yoksa her zaman mı?

iyi günler..
    Tekrar Merhaba PCnet = )

herzaman aynı bazende tamamen gidiyor xp de denedim çalışıyor ne yaptıysam olmadı yeni dirverlerini de indirdim olmuyor
    En son serdaltr tarafından düzenlenmiştir: 18.12.2007 10:00

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    istanbul-bostancı

aynı model web cam ve vista ultimate64bit i bende kullanıyorumm ve yanında verilen cd den yüklediğim 64bit driverlerla hiç bir sorun yaşamadım. sorunun donanımda olabilir. ama şunuda unutma belkiş dikkat etmemişsindir 64bit xp driverlar vista da çalışmıyor kontrol et.diğer taraftan normal drverlarla kurulum yapsan bile ztn düzgün çalışıyo yi tak kendi bulsun yüklewsin sen içinden driver seçme
    ONLY GOD JUDGE TO ME
    444 0 375 TTnet Müşteri Hizmet Yetkilisi :-))

Alıntı Orijinalini Gönderen: souledge Mesajı Görüntüle
    aynı model web cam ve vista ultimate64bit i bende kullanıyorumm ve yanında verilen cd den yüklediğim 64bit driverlerla hiç bir sorun yaşamadım. sorunun donanımda olabilir. ama şunuda unutma belkiş dikkat etmemişsindir 64bit xp driverlar vista da çalışmıyor kontrol et.diğer taraftan normal drverlarla kurulum yapsan bile ztn düzgün çalışıyo yi tak kendi bulsun yüklewsin sen içinden driver seçme
    teşekkürler dostum sorunu çözdüm ama başka bi yöntemle a4tech kurduğumda oarada vimicro diye üretici ismi yazıyordu onun bi tane dirverini buldum kurdum normal çalışıyor

Benzer Başlıklar

1. vista uyumlu a4 tech kls-7mu
    mehmet_1019 tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 28.06.2007, 11:49
  2. Vista 64bit Ati Radeon x700 Driver Sorunu
    pokemon_RIZA tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 09.06.2007, 23:28
  3. Vista Beta2 64bit Edition imajı 13.7mb geliyor...
    ahmet273 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.06.2006, 22:26
  4. A4 Tech USB PC Camera da sorun!!!!
    isa_kucukali tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 05.09.2005, 12:38