PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Turbolauch alternatifleri?

Turbolaunch kullaniyorum ama yasal degil. Turbolaunch un yaptigi isleri yapacak ücretsiz bir program ariyorum. Görüldügü gibi turbolauncha yüzlerce sey sigar. Bu kücük turbolauch ekrani bilgisayar ekrani kadar bile cok seyi icine alacak kadar büyüyebiliyor.

Rocketdock u denedim ama rocketdock bir sürü seyi icine alinca tek tek cok yer kapliyor. Turbolaunch gibi herseyi icine alsa da tek tek az yer kaplama özelliginden taviz vermeyen bir program ariyorum. Tskler.
    Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta diğerinden daha az rekabet vardı. Indra Gandhi

Bilen yok mu?
    Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta diğerinden daha az rekabet vardı. Indra Gandhi

bu yazılım dıger yazılımları calıstırmak ıcınmı kullanılıyor.

Alıntı Orijinalini Gönderen: gokmenardali Mesajı Görüntüle
    bu yazılım dıger yazılımları calıstırmak ıcınmı kullanılıyor.

masaüstündeki kisayollari bunun üstüne getirip koyuluyor. örnegin resimde word var en basta. word ün üstüne tiklayinca word aciliyor. böylelikler baslat>>programlara gidip uzunca is yapmaktan ve masaüstünü kirletmekten kurtuluyoruz.

ben xp nın kendı ozellıgını kullanıyorum ama ısınıze yararmı bılmıyorum hızlı baslatta ıkonları buyuk olarak ısretledım tek tıklama ıle acılıyor baslat cubugunu genışleterek sımgelerı artttırabılırsınız.

Benzer Başlıklar

1. PhpNuke Alternatifleri
    basarkaradag tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 30.01.2005, 13:06
  2. kazaa ve alternatifleri
    candel tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.03.2004, 12:54