PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile sadece bir siteye giren internet explorer
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

trityum Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: F.Çakmak kışlası KH.Bölüğünden
Varsayılan sadece bir siteye giren internet explorer - 12.01.2008, 23:23

arkadaşlar benim pc sadece MSN e giriyor birde MICROSOFT un kendi sitelerine giriyor. proxy e baktım bişi yok. dns ip adresi vs. baktım yok. virüs vardır dedim taramadığım şey kalmadı düzelmedi. İE7 kullanıyorum ondandır dedim kaldırdım İE6 yı denedim yine sorun aynı. 1 ay öncesine sistem geri yükleme yaptım sorun devam ediyor. arkaplanda çalışan yabancı zararlı bir program da yok. başka aklıma gelen birşey kalmadı. yardımlarınızı bekliyorum...

Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 13.01.2008, 00:12

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: trityum Mesajı Görüntüle
arkadaşlar benim pc sadece MSN e giriyor birde MICROSOFT un kendi sitelerine giriyor. proxy e baktım bişi yok. dns ip adresi vs. baktım yok. virüs vardır dedim taramadığım şey kalmadı düzelmedi. İE7 kullanıyorum ondandır dedim kaldırdım İE6 yı denedim yine sorun aynı. 1 ay öncesine sistem geri yükleme yaptım sorun devam ediyor. arkaplanda çalışan yabancı zararlı bir program da yok. başka aklıma gelen birşey kalmadı. yardımlarınızı bekliyorum...
Mozilla Firefox denediniz mi?
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

ascreus Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Varsayılan 13.01.2008, 01:05

firefoxu dene olmazsa modemi resetleyip bağlantı ayarlarını tekrar yapıp dene büyük ihtimalle çözülür.Bide başka bir bilgisayarla dene senin modemden bağlanmayı sorunun modemdenmi yoksa senin bilgden mi olduğunu anlarsın.

A-DEeP
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

trityum Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: F.Çakmak kışlası KH.Bölüğünden
Varsayılan 13.01.2008, 01:38

firefox u sevemedim de kullanamadım da. modem den olsa neden sadece msn e girip microsoft un sitelerine bağlansın diğer sitelere giremesin.? garip olan da bu ? formatlamak istemiyorum bir sürü uğraş.

Trityum Elementi:2 notron içeren, atom ağırlığı 3 olan hidrojen izotopudur. Gezegenimizde sadece 11 kg kadar bulunuyor. Hidrojen bombası yapımında kullanılır. Kırılgan trityum çekirdekleri kütleyi sürekli enerjiye dönüştürür, kendi enerjisini tazeler ve parlak ışık yayar.
ZARARLARI: Oksijenle birleşip su olur ve vücuda girerek hücrelere yerleşir. Üreme hücrelerinde kalıtıma ait bilgileri taşıyan kromozomlara yerleşir ve bozar...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

ascreus Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2002
Varsayılan 13.01.2008, 02:07

yani firefox ile msn hariç diğer sitelere girebiliyormusun? Format derken makinaya deyil modeme sadece daha doğrusu fabrika ayarları..

A-DEeP
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
internet explorer 7.0 kurdum.ama ondan sonra internet gıremedım cengiz1155 İnternet, Ağ ve Güvenlik 4 03.08.2008 19:09
bir internet bağlantısı nasıl sadece bir siteye giremez??? yldzseda İnternet, Ağ ve Güvenlik 9 16.11.2006 19:20
SaKLa 1.1 (Dosyalarınız sadece ama sadece size gözüksün!) eryaz Yazılım 1 28.04.2006 19:00
bahse giren kazanır. AboNEXT Web İnceleme 2 12.10.2004 12:53
sadece internet sayfasının istenilen yerini yazdırma gokturk Yazılım 6 01.09.2004 21:11

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 1 yanıt

36 gösterim, 6 yanıt

106 gösterim, 13 yanıt

78 gösterim, 13 yanıt

50 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

29 gösterim, 3 yanıt

5 gösterim, 2 yanıt