PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan "C" klasörüne format attım "D" deki bilgiler yok

arkadaşlarım bilgisayarım yavaşlamaya başladığı için format kararı aldım bütün önemli biligilerimi D ye aktarmıştım windows cdmi taktım yeniden başlattım sonra c yi formatla dedim D yi hiçbirşekilde ellemedim %100 eminim arkadaşlar ellemediğime sonra c ye tekrar windos kur dedim windowsu kurdu açıldığında ne göreyim arkadaşlar D deki bütün yedeklediğim bilgiler gitmiş içine eski formatladığım sistemi atmış bu zamana kadarki bütün yedeklerim kaybolmuş neden böle birşey oldu çıldırmak üzereyim D deki biligilerim geri getirme şansım hiç yokmu yardımcı olursanız çok sevinirim

çeşitli dosya kurtarma programları ile silinen dosyalarının %70-%90 gibi bi miktarını geri getirebilirsiniz (my files recovery)

%99 unu geri getirmek istiyorum diyorsanız profesyonel hizmet veren teknik servislere başvurunuz

saol kardeşim programı indirdim ve şu anda kullanıyorum galiba işe yarıyıcak benim anlamadığım neden böle bir sorunla karşılaştım D ye hiç bir şekilde dokunmamalıydı

Alıntı Orijinalini Gönderen: uluer Mesajı Görüntüle
    saol kardeşim programı indirdim ve şu anda kullanıyorum galiba işe yarıyıcak benim anlamadığım neden böle bir sorunla karşılaştım D ye hiç bir şekilde dokunmamalıydı
    C formatlınmışmıydı peki

Bu sorun bende de bikere olmuştu şurda hata yapıyoruz önce c: siliyoruz daha sonra hemen yeni bir c: yaratmıyoruz ve ya yeniden başlatıyoruz bilg yada 1-2 defa daha bölümleri siliyoruz bu arada windows d sürücüsünü c olarak atıyor ve biz son formatı atınca C yani d gidiyor ..
    A-DEeP

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 29
    Son Mesaj: 27.03.2010, 19:08
  2. TDK öneriyor: "CD" yerine "yoğun teker"
    mau2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 34
    Son Mesaj: 22.08.2009, 01:49
  3. """ Vista ' da Açılışa Nasıl Logo Koyuyoruz """
    BlackMESA tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.10.2007, 14:43