PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Görüntü Yok; codec var, herşeyi yaptım

Arkadaşlar bilgisayarımda media player, bs player hatta winamp bile görüntü vermiyor; ses var görüntü yok. Bi gün göstermemeye başladılar. Format attım. K-lite codec yükledim. Hatta bu codec işe yaramıyorsa diye bunu silip registeryide temizleyip decopa diye başka bi codec daha denedim. Olmadı, olmadı. Vlc Media player yükledim onuda tam çözemddim bi gösteriyor bazende hiçbişey yok amA neyse zaten ben media playerım, bsplayerım neden vcd leri göstermiyor ona taktım. Media player DVD göstermeye başladı sonunda ama VCD takınca sadece ses var. FFD lerdede aynı problem var yani görüntü yok.

İşletim sistemim windows xp media center edition version 2002. Bi arkadaşta benim gibi yurtdışından aldı bilgisayarını, ondada aynı işletim sistemi var ve onunda problemi benimle aynı. Acaba buı bilgisayarım içinde gelen bazı programlar var(format attıktan sonra bile kendilerini kuruyorlar) onlardan bazıları codec içeriyor. Onlarla mı çakışıyor codecler diye ben bazılarını sildim programların ama sorun hala çözülmedi.
    Anlayacağınız aklıma gelen herşeyi yaptım ama olmuyor. Bu sorunu çözebilen biri varmı Allah aşkına? Yoksa delireceğim.

Öncelikle bilgisayarındaki tüm codec packleri kaldır..
    hatta tavsiyem içinde registry vs. kalıntı olabilir diye Ashampoo WinOptimizer Platinum 3 Yada Tune-Up programı ile sistem temizlemesi yapın
    Windows Media Player'ın hangi versiyonunu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama onunda son versiyonunu indirin güncellemelerini yapın
    daha sonra
    http://www.free-codecs.com/download/...k_All_in_1.htm
    bunu yükleyin

Varsayılan ekran kartı ayarları

Arkadaşlar tüm codecleri kaldırsamda registry temizliği yapsamda hatta format atsamda olmadı ama sonunda çözümün tamamen başka birşey olduğunu buldum. Ekran kartı ayarlarım bozulmuş. Yani aslında görüntü gösterme problemi yokmuş, görüntü varmış ama çok koyu ayarda olduğundan siyah görünüyormuş. İşte bu kadar basit bir sorun beni oyaladı durdu. İlginize teşekkürler!

benım sızınle aynı sorunum var pekı goruntu ayarlarını nasıl degıstırdınız pek bır bılgım yok bu konuda yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

Alıntı Orijinalini Gönderen: Boldhard Mesajı Görüntüle
    benım sızınle aynı sorunum var pekı goruntu ayarlarını nasıl degıstırdınız pek bır bılgım yok bu konuda yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
    http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/

Codeck yükledin mi ? Yüklemediysen yukarıdaki linkten codeck programını bilgisayarına yükle...

Benzer Başlıklar

1. Herşeyi Yaptım Ama Yine Dil Çubuğu Görünmüyor
    BLackhawk61 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.10.2007, 19:17
  2. msn'den herşeyi sorabileceğiniz robot arkadaş istermisiniz.
    graphicer1 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 17.02.2006, 20:07
  3. 8 kısa bip sesi (herşeyi denedim)
    volkanica tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.02.2006, 22:51
  4. aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.
    theacar tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 13.07.2005, 23:54