PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Adobe InDesign CS3 - Hata : incompatible payloads already...
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

zalimcik Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan Adobe InDesign CS3 - Hata : incompatible payloads already... - 28.04.2008, 02:30

Merhaba arkadaşlar,

adobe indesign programının türkçe versiyonunu kullanmak için indirdim, programı hiç bilmiyorum, kitap tasarımı için önerdi bir arkadaşım, quark dan indesign e geçişler başladığı için bunu öğrenmen daha iyi olur dedi ama kurulumda hata verdi,

kurulum yaparken ilk ekranda daha şöyle bir hata mesajı geliyor ve kurulum iptal ediliyor

incompatible payloads already installed please see the setup log file for details

bu hata içinse forumlarda şöyle diyorlar, eğer daha önce adobe nin farklı programlarını bilgisayarınıza kurdu iseniz sorun bundan kaynaklanır yani cs3 diğerlerinde ingilizce bunda türkçe o zaman diğer adobe programlarını kaldırın yada cs3 ü temizleyin yada update yapın, flash yüklü onu kullanıyorum, reader zaten var, bi ara premier pro kullanmıştım ama kaldırdım, update yapmadım, adobe nin kendi sitesinden WinCS3Clean programını kullandım bi işe yaramadı, windows dan msicuu2.exe diye yine temizleme programı var onu kullanmak istedim hata verdi, bir forumda şöyle demiş bu hatayla karşılaşan bir arkadaş, "format attım ilk indesign kurdum çalıştı ama sonra flash yükledim bu sefer flash çalışmadı indesign kaldırdım sonra flash yükledim tekrar indesign yüklemek isteyince aynı hatayı aldım" yani sonuçta birinden birini tercih etmek gerekiyor ama öncelikle format atmak, vista ultimate kullanıyorum, konu hakkında bilgisi görüşü önerisi olanlar varsa ilgilenirlerse sevinirim.

kısaca;
-indesign yukardaki hatayı verip kurulumu iptal ediyor,
-forumlarda bu sorunu yaşayanların sağlıklı bir sonuca (format dışında) ulaştıklarını göremedim,
-adobe nin kendi sitesinde de cs3 hatası ile ilgili farklı farklı çözüm önerileri var yarım yamalar ing. ile onlardan da bir sonuç alamadım,
-bu sorunu nasıl aşabilirim.

şimdiden ilginize teşekkürler, herkese hayırlı günler.

Alıntı:
Ne OLuRSa OLSuN YaŞaMaYa MeCBuRSuN!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

blaki Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Kerbela
Varsayılan 28.04.2008, 02:51

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: zalimcik Mesajı Görüntüle
yani sonuçta birinden birini tercih etmek gerekiyor
böyle bişey olmaz adobe gibi başarılı bir isim böyle hatalar yapmaz =) yani flash ile adobenın çakışması gibi sorun vista kullandığınızdan kaynaklanıyor olabilir.
ikiside bilgisayarda çalışır ama dediğiniz gibi sorun bana göre adobenin diğer sürümlerin kayıt girdilerinden kaynaklanıyor daha önce başıma şöyle bi olay gelmiş. önceden kullandığım adobe ps 9.0 bilgisayardan kaldırdığımda yerine 10.0 yüklediğimde yükleyemiyordum baya bi uğraştım temizlik filan hepsini yaptım ama sonuçta başlat>çalıştır>regedit buraya girip adobeyle ilgili ne varsa sildim. sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve yükleme yapabildim. bunu adobenın diğer sürümlerinde de yaşamıştım. sakın format filan atmaya kalkma çözüm yollarını ara. herşeyin bir çözüm yoplu vardır değil mi =)
başarılar..

En son blaki tarafından düzenlenmiştir : 28.04.2008 02:55.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

blaki Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Kerbela
Varsayılan 28.04.2008, 02:52

hata masajı .
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

zalimcik Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 28.04.2008, 23:36

blaki yorumun için teşekkürler,

istersen komple aşağıdaki hata mesajını google da bi arat

incompatible payloads already installed please see the setup log file for details

harfi harfine böyle bir hata var, ve bu adobenin kendi forumunda bile mevcut, velhasıl dediğin gibi vista sebep oluyorsa bu çakışmaya ben vistadan şimdilik vazgeçmeliyim sanırım, geçen gün canon mp160 yazıcı yükledim, tarayıcısı çalışmadı, hp officejet t65 printerim var, onun driveri yok, tam özelliklerini kullanamıyorum, kameramın driveri yok vs.. tam anlamıyla yazılım olarak destek alamıyorum vistadan, format atarsam eğer Xp cd si ile atarım zaten neyse indesing i ise youruninstaller ile diğer adobeleri temizleyerek ve TuneUp Utilities ile sistemi derleyip toplayıp sonra tekrar yüklemeyi deneyeceğim, en son çare bencede format çünkü zamanım yok ghostumda yok zaten

aklına çözüm yolu gelen arkadaşlar varsa tavsiyelere açığım, sagyılar.

Alıntı:
Ne OLuRSa OLSuN YaŞaMaYa MeCBuRSuN!!!
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Adobe InDesign CS2 Serial Girme Kahraman-Corumlu Yazılım 0 24.03.2007 02:34
Adobe Photoshop CS2 Hata veriyo... Multiplexer Yazılım 3 31.01.2007 23:31
Adobe -::- Illustrator CS2, InDesign CS2 kandemir-r Yazılım 2 02.12.2006 19:07
Adobe Audition Hata FaRCoN Yazılım 2 05.08.2006 15:43
Adobe Acrobat Reader de hata mesajı murath Yazılım 6 03.04.2006 23:59

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

29 gösterim, 3 yanıt

5 gösterim, 2 yanıt

44 gösterim, 3 yanıt

36 gösterim, 4 yanıt

0 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

22 gösterim, 3 yanıt

1988 gösterim, 27 yanıt

17 gösterim, 1 yanıt

10 gösterim, 1 yanıt

39 gösterim, 3 yanıt