bilgisayarımla az önce kardeşim knight oynuyodu.
biraz donmuş olmalı ki reset atmış, tekrar açtıgında benim şimdiki gördüğüm gibi masaüstünde hiç bir şey yok.
bütün simgeler yok olmuş. başlata basıyorum çalışmıyor, ctrl+r yapıyorum açılmıyor.
sadece ctrl+alt+del yapınca çalışıyor
görew yöneticisinden istediğim dosyayı açabiliyorum.
hiç bir bilgim silinmemiş sanırım.
görew yöneticisinin menülerinden yeni görew çalıştır diyince gözat a basıyorum istediğimi açabiliyorum.
dosyalarım açlıyor.
simge durumunda küçült diyince başlat menüsünde toplanıyodu eskiden ama şimdi durum böle oldugundan aşağıda simge olarak kalıyor başlat menüsü de yok o başlat çubugu da yok.
simge durumunda küçült deyince başlatın oldugu yerde toplanıyor ama tıpkı dil çubugunu başlat cubugundan masaüstüne cektiğinde bi simge durumunda bulunur yaa istediğin yere taşırsın, simge durumunda küçült deyince o hale geliyolar dosyalarım.
dolayısıyla sorunumu anlamışsınızdır.
windows açılıyor ama hiç bişi yok masaüstünde.
off ne çok yazdım bee umarım okursunuz da bi çare bulursunuz...
Sistem Geri Yükleme aracını bir komut isteminden başlatma
Aşağıdaki komutu bir komut satırına yazın ve ENTER tuşuna basın:%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
Ekranda görüntülenen yönergeleri izleyerek, bilgisayarınızı önceki bir durumuna geri yükleyin.
ctrl+alt+del den gözat diyerek geriyükleme yapıp son duruma dönmeyi deneyebilirsin.
bak bu aklıma gelmemşti
bi denicem ama önce bu halini bi kaydetmem lazım gene olmazsa bu bilgilerim de gider peki bu bilgilerimi geri yukluyceem yere nasıl getirebilirim?