PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Nero Sorun ve Cözümleri
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

gooddialogue Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: yurtdisi
Varsayılan Nero Sorun ve Cözümleri - 17.06.2008, 03:22

Googleye baktim nero sorun ve cözümleri diye bir baslik yoktu ben de acayim dedim. Olan oldu gecen yine bir sorun cikti. Nero sorunu. Durduk yerde nero calismaz oldu. Böyle sorunlar olabiliyor. Bugünlerde forumda nerodan yakinan bir kac kisi de gözüme carpti.

Nero sorun ve cözümlerini bu baslik altinda toplayalim.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Ccoby_8250 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Derinlerden..
Varsayılan 17.06.2008, 03:23

bakalım sabitlenecekmi ha bu arada benim nero vistayla gelen yada casper ın verdiği nero mu ney

Sinirli olduğumda,Stresli olduğumda,Canım sıkıldığında Herzaman Pcnet Vardı Nezaman Bu Siteye Girsem Herşeyi Unutup Pcnet'e Odaklanıyorum İyiki Varsın Pcnet

HuK_Tr
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Varsayılan 17.06.2008, 03:24

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: gooddialogue Mesajı Görüntüle
Nero kullaniyordum sonra ne olduysa calismaz oldu. 3 defa calistigi tarihlere sistem geri yüklemesi yaptim sonuc vermedi. 4-5 defa kaldirip tekrar kurdum yine olmadi. Advanced WindowsCare V2 Personal programiyla bir cok defa kayit defterini vs. tarattim yine olmadi. revo uninstaller ile kaldirmayi denedim kaldirirken bilindigi gibi kayit defterindeki ve C: >>> program filesin altindaki cöpleri de kaldiriyor yine de sorun cözülmedi.

nero kisa yoluna iki defa tiklayinca hic bir program calismiyor acilmiyor. firefox, ie, bütün programlar... laptopu yeniden de baslatamiyorum. elimle kapatiyorum. ctrl+alt+del yapiyorum orda nerosmart i siliyorum yine ayni. cözüm nedir?
----------------------------------

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ARSENY Mesajı Görüntüle
Bilğisayarındaki nero 'yu kaldır..Sonra bu programlada tekrar kaldır ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip nero ya ait bildiğin dosya klasör ne varsa bulup silin.Regeditten düzen/bul ile neroyu arat.neroya ait anahtarları sağ tıklayıp silin.sürekli aratın..sonra neronun hangi sürümünü kurmak istiyorsan pcni tekrar başlat ve istediğin full sürümü kur..benden bir tane nero hediyem olsun

NERO 8.3.2.1 Ultra Edition | HD | Türkçe | DVD-BLU RAY Destekli | Son Sürüm

http://rapidshare.com/files/111831186/NERO...eRK_E.part1.rar
http://rapidshare.com/files/111841352/NERO...eRK_E.part2.rar

----------------------------------------

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: gooddialogue Mesajı Görüntüle
Helal olsun ya. Su regedit isini ögrendigim iyi oldu.

Bende yasal nero 6 var. Laptop u kasmiyor 8 gibi. Tskler. 8 de baya gelismis ve cok hizli.

Nero General CleanTool

Nero yazılımlarınızı hiçbir iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan kaldırın.

Çeşitli sorunlar nedeniyle Nero yazılımlarını yeniden kurmanız gerektiğinde veya başka bir yazılıma geçiş yapmak istediğinizde bu araç ile Nero'nun tüm kalıntılarını silebilirsiniz. Özellikle bir sorun nedeniyle yeniden kurmanız gerektiğinde tüm kalıntıları silmeniz, başarılı bir yeni kurulumun ilk aşaması olacaktır.
İşlemin başarı ile sonuçlanmasını istiyorsanız, silme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızı Güvenli Mod'da başlatmanız yerinde olacaktır.

Nero'dan tümüyle kurtulmak istiyorsanız bu araç ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz).

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

Dosya boyutu: yaklasik 1 MB
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 17.06.2008, 03:37

Windows XP cd si gibi cdleri kopyalarken eksik kopyalama yapmamasi icin asagidaki gibi özel bir sekilde kopyalaniyor. Aksi taktirde örnegin xp cd si ni takinca bilgisayar cd den baslatilamiyor

http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...yabilirim.html

Windows xp cd si gibi cdler kopyalama bakimindan farkli islem gerektirdikleri icin bu islem yada bu tür cdler nasil adlandiriliyor
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

SpluS Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Adana
Varsayılan 17.06.2008, 04:01

Saçmalığa bak google de bulamayan da gereksiz başlık açmaya başladı....bencde çok gereksiz başlık ayrıaca üst üste mesaj göndermek yasak 999 mesajınız var hala öğrenememişsiniz...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Nero ya tikladigimda pc donuyor calimiyor nero gooddialogue Yazılım 3 17.06.2008 03:13
mp3 çalar sorun ve çözümleri trityum Windows İpuçları 0 01.12.2006 22:04
nero da sorun spetsi Yazılım 7 08.01.2006 04:23
nero dma manager hakkında bir sorun... adams_2005 Donanım 2 04.06.2005 19:49
nero 6 da bi sorun SmooVe Yazılım 4 16.12.2004 14:40

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

27 gösterim, 3 yanıt

22 gösterim, 4 yanıt

67 gösterim, 7 yanıt

65 gösterim, 4 yanıt

41327 gösterim, 268 yanıt

81 gösterim, 3 yanıt

39 gösterim, 4 yanıt

72 gösterim, 10 yanıt

91 gösterim, 1 yanıt

645 gösterim, 5 yanıt

22 gösterim, 2 yanıt