PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Bu sorun gerçektende çok ilginç böyle bir sorun görmedim hayatımda

benim 2-3 güne kadar usbde hiçbir sıkıntım yoktu yalnız vimicro usb camera ZC0301PLH markalı kameram var 4-5 yıl önce almıştık driveri tabi hiç güncelleştirmiyordum kendime ait yöntemim vardı biraz uzundu ama yapıordum ilk driveri yüklüyordum bilgisarımda camera gözükmüyordu aygıt yöneticisinde soru işareti vardı bu donanımı tekrar yükle falan kameradan kopyaladığım dosyaları masaüstüne yerleştirip yeni donanım konum seç deyip kamera tam anlamıyla yükleniyordu yalnız ilginç olan kameranın cdsi pcde durmuyacak.durusa yine soru işareti yine yarım yüklenmiş olacak buraya kadar bana göre normal neyse yüklüyordum oluyordu şu 2 gündür yine aynı yöntemle yaptım usb sesi gelior çıkartıp takıorum çıkartıp takıorum aslında öle bişi yaptığım yok bilirsiniz usb sesini hoporlorden gelen sonra 10 sn sonra mouse donuyor hiç bişi yapamıorum ctrl-alt-delete sonra rest falan atıorum böle gidip gelior yeni setupunuda yükledim gene aynı lexmark diye bi printerim var usb ye takıorum ondada zorla printerla pcye giden kabloyu elimle tutarak pc görüyor yoksa görmüyor bi sorun var dicem usblerde modem çalışıor adam gibi değiştirdim usblerini modemin 4 tane uısb çıkışı var hepsini farklı yerlede denedim gene modem çlaışıor arkdaşlar buna akıl sır eldiremedim bilgisi olan lütfen yazsın
    En son slaphot tarafından düzenlenmiştir: 10.07.2008 15:25

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

sorun sanki kablolarda kabloları bozulmuş olma ihtimali var kabloları değişip tekrar deneyin

yorumun için saolda arkta çalıştı printer sanmıyorum kablolarda bişi olcağını bilgisayarcıya götürdük printer sağlam dediler camerada sağlam bana format atarsam bilgisayarda tutarsam kamerayla printeri otmatikman yüklenir düzelir gibi geliyor ama sizin değerli yorumlarnızı benim için önemli

büyük bi ihtimalle usb çakısması oluyodur çoğu zaman müşterilerde başıma geliyor farklı yerlere taktıgımda düzeliyor fakat çakısmayı yapanın hangisi oldugunu bulup ona göre davran yani onu baska girişlere felan takmayı dene eğer olmuyorsa hangisiyle daha düzgün çalısıyorsa onunla yap ikinci bi ihtimalde sistemde bi sorunun var gibime geliyo

Benzer Başlıklar

1. Çok ilginç bir sorun
    erdalesen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 01.03.2008, 01:15
  2. ilginç bir sorun:S
    ONUR92 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 26.12.2007, 19:45
  3. Office 2000 HATASI!! hiç böyle bişey görmedim!!
    tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 22.06.2007, 18:13
  4. dvd-writer da ilginç sorun!
    octopusokan tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 10.01.2006, 01:53