PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Windows 7 Görüntüleri
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan Windows 7 Görüntüleri - 12.07.2008, 16:18

Sizlere sormuştum ses gelmeyince kendim araştırdım buldum bazılarınız dokunmatik olduğuna inanmadı burada 8 tane özenle seçilmiş foto var sizler için sunuyorum

http://www.windows7.gen.tr/windows-7...indows7/galeri

Hem olumlu hemde olumsuz yanıtlarınızı bekliyorum...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Yer: 30011´nci porttan
Varsayılan 12.07.2008, 16:30

sadece fake demekle yetiniyorum. Ayrıca o resimleri çoğu vistadan alınıp photoshop ile süslenmiş.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 12.07.2008, 16:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle
abi vala hiç gülüceğim yoktu windows 8 nereden çıktı biyerde windows 9 görüştüm sanki ama herifler haber olsun uyduruyorlar gerçek olduğu farzetsek bile 2017 den önce çıkarmaz
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 13.07.2008, 11:17

yhaa bilmem ben ama vistayla bir farkı yok gibi tek gördüğüm dokunmatik navigasyon !
Alıntıyla Yanıtla
  (#6) Eski

satrionic Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 13.07.2008, 11:58

hadi yaaa girelim şu uzay çağına artıkk !!! steven spielberg'un bulusu bunlar hep

"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...."
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski

nefret14 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: bEnDe bİlMiOm..
Varsayılan 13.07.2008, 12:35

bende sinano2 arkadaşıma katılıyorum.. tamamen sahte.. bunların hepsi vistadan alınmış şeyler.. eğer illa dokunmatik arıyorsan al bitane casper nirvana olsun bitsin.. zaten dokunmatik olabilmesi için öncelikle ekranınında ona uygun olması gerek.. yani bunların hepsi yalan...

aYrILk öLüMdEn bEtR dEmŞlErDi.bUnLaR öLüMün nE oLdUğUnU biLmYr dEmİşTiM..aMa şİmdİ aNLıYoRMkİ bEn aYrILıĞn nE oLdUğUnU bİLmYrMşM...
Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 13.07.2008, 13:50

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: slaphot Mesajı Görüntüle
abi vala hiç gülüceğim yoktu windows 8 nereden çıktı biyerde windows 9 görüştüm sanki ama herifler haber olsun uyduruyorlar gerçek olduğu farzetsek bile 2017 den önce çıkarmaz
sn slaphot :windows 7 (adı yayınlanana kadar değişebilir) vista ile beraber zaten anılmakta idi, vistayı Xp yükseltmesi gibi yayınlayıp, Windows 7 yi farklı bir ürün olarak çıkarmayı planlıyorlardı.

Ticari nedenlerle windows 7 yerine vista tam sürüm olarak yayınlandı. Windows 7 üzerindeki çalışmalara devam edilme kararı alındı. Şu aşamada yayınlanma ve satış planı üzerinde çalışmalar devam etmekte.

Farkında mısın vistanın betalarında bulunan bazı özellikler şu an vistada yok. En azından meşhur komut satırı. Bunlar windows 7 ile birlikte gün ışığına çıkarılacaktı.

bu durumda tabi ki 8 çalışmaları da başlamış olabilir. insanlar büyük yatırımlar yapıyorlarsa bir yıllık iki yıllık değil on yıllık planlar yapmak ve çalışmalar başlatmak zorunda.

Diğer taraftan, işletim sistemlerinde giriş birimi olarak klavye ve mouse etkileşimli çalışmalarda kısıtlayıcı olmaya başladı, sesle ilgili tanımlamalar devam etmekte ama oyun oynarken çenemizin bağı kopana kadar sağa sola ileri ateş demek de efektif olmadığından değişik giriş ve etkileşim metodları aranmakta.

Ekrana dokunmak, laser kafeslerin içinde hareketlerin algılanması, hatta düşünmek gibi değişik etkileşim girişleri üzerinde çalışmalar yapılmakta tabi ki işletim sistemleri de bu giriş birimlerini desteklemek için yoğun faaliyetler içinde.

Burada şaşılacak kızacak bir durum yok. Diğer taraftan pcnet forumundakilerin bir çoğunun donanım ve yazılım bölümündeki mesajlarına bakarsak derlerinin oyun oynamak ağırlıklı olduğu görülebilir. Bir çoğu için işletim sistemi süslü renkli, ışıltılı, ve bütün oyunları çalıştırabilir olmalı.

işletim sistemi kriterleri bundan ibaret olunca insan ancak bu konudaki değişklikleri konuşabiliyor. Windows 95 ile windows vista daki dosya uzunluk limitlerini hakkında konuşanı görmedim. fat 32 ile formatlanmış diske 4 gb üzeri tek parça bir dosya kopyalamaktaki sıkıntıyı farkedenine de pekrastlamadım.

Yukarda bahsi geçen rivayet yada gerçek ilgiyi ancak arayüz boyutunda çekiyorsa durum vahim. Size aktardığım konuların bir kısmı microsft technet ve microsoft sitelerindeki makalelerde konuşulmakta. Bahsi geçen 7 de başlat butonun ve çubuğunun tamamen kaldırılması bile gündemde.

Bana kalırsa anlamı yok. Vista ve xp kurulu birer laptop ımda görünüm birbirinin aynısı ikisini de windows clasic görünüme ayarladım. Hem ortalıkta gezinen tuhaf şeyler yok hemde herşey alıştığım yerlerinde. Hemde ekran kartı ve işlemci performansımı çizim programlarıma ve diğer uygulamalarıma harcayabilecekken ne diye görünüşe harycayım?

Daha önce benzeri yazılar yazdım. Veri güvenliği veri aktarımı takılan cihazları hızlı tanıma artırılmış güvenlik önlemleri konuşulabilecek bilgi seviyesine ulaşılması lazım artık. inanın bilinçli bir kullanıcı iseniz ve güncellemeleri zamanında yaparsanız vista da virüslerle karşılaşmanız oldukça zor. Aylarca antivirüs yazılımı kullanmadığımı bilirim.

önüme gelen dosyayı çalıştırmam. gizli ve sistem dosyalarını göster seçeneğini açarım uzantısı bilinen dosyaların uzantılarını gizle seçeneğini iptal ederim. Bunlar bile virüslerden sizi uzak tutabilir.

Direnmenin anlamı yok donanımlar gelişiyor mimariler değişiyor, eski işletim sistemleri yeni donanımları desteklemez hale gelebiliyor bundan dolayı arada işletim sisteminizi yenilemeniz gerekeceği gerçeğini kabullenmelisiniz.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Varsayılan 19.07.2008, 21:00

vista tutmayınca yenisini yapıolar ama ekran görüntüleri vistaya çok benziyor
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

Ccoby_8250 Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Benim Odamdan..
Varsayılan 19.07.2008, 21:25

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: nefret14 Mesajı Görüntüle
bende sinano2 arkadaşıma katılıyorum.. tamamen sahte.. bunların hepsi vistadan alınmış şeyler.. eğer illa dokunmatik arıyorsan al bitane casper nirvana olsun bitsin.. zaten dokunmatik olabilmesi için öncelikle ekranınında ona uygun olması gerek.. yani bunların hepsi yalan...
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: sinan02 Mesajı Görüntüle
sadece fake demekle yetiniyorum. Ayrıca o resimleri çoğu vistadan alınıp photoshop ile süslenmiş.
evt doğru diyorlar

Foxconn 45cmx series-45gmx Series Anakart
İntel Core Dou 2 2.0 GHZ
Sapphire Ati Radeon Hd 2400 Pro 256 Mb 64 Bit dx10
A-data 2.0 GB Ram
Seageate 250 Gb Hard Disk
Logitech v220 Kablosuz mouse
DVD-CD RW
PHILIPS SPA2300 2+1 SPEAKER(38W)
Windows Vista starter Sp1

HuK_Tr
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni başlık açamazsınız
Yanıt yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB kodu Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
windows vistanın bazı görüntüleri profugursenturk İnternet, Ağ ve Güvenlik 0 07.02.2007 16:25
Windows XP Starter Edition - Türkçe ilk ekran görüntüleri Genelkurmaybaskani Yazılım 0 19.04.2006 02:35
Süper Lig Görüntüleri??? sleazy İnternet, Ağ ve Güvenlik 0 14.08.2005 13:18
windows 64 bit edition görüntüleri Tunca Yazılım 4 07.05.2005 12:30
Video görüntüleri.... konyasporluyuz Yazılım 5 10.09.2004 18:45

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

44 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

19 gösterim, 2 yanıt

6 gösterim, 0 yanıt

213 gösterim, 4 yanıt

106811 gösterim, 1009 yanıt

44 gösterim, 4 yanıt

40 gösterim, 3 yanıt

8 gösterim, 0 yanıt

13 gösterim, 0 yanıt