Alıntı:
Orijinalini Gönderen: asitweb
anlatamıyorum heralde dostum sana sitedeki yazıya da yorum yazdın orda da aynı cevabı verdim ben bu programı kendi yazdığımı söylemiyorum YouTube Jacker programından bahsediyorum , ancak ben yazdım demiyorum . Kaldı ki bu bir program incelemesi olarak da düşünülebilir . Programın içine kendi web siteni de dahil etseydin yaparken de insanlar da görseydi . Benim burda zoruma giden benim yaptığım anlatımı bire bir kopyalayıp kendi yazmış gibi gösteren bu arkadaş . Ben programı ben yaptım demedim ki , elimden geldiğince anlattım arkadaş da sağolsun benim anlatımı kendi yapmış gibi sitesine koymuş . Ben programı kendim yapmış gibi siteme mi koydum ? Hayır tabii ki . Youtube Jacker programından bahsettim sadece belirtilecek bir kaynak yoktu ortalıkta . Yapmayı düşündüğün 2. versiyonun içine web siteni de dahil edersen insanlar programı kurarken kaynağı görebilir .
|

Tam bir komedi diyecek laf bulamıyorum sitemi ister yazarım ister yazmam bu kimseyi ilgilendirmez. İkincisi Belirtecek kaunak elbette var gerek exe de gerekse kurulum esnasında kocaman nicki görememek körlük olsa. Ki o kadar komiksiniz ki yazan benim size ne oluyor ? iki satır açıklamınız çalınmış

töbe töbe ne hale geldik ben millet alıp daatıyor kendine mal ediyor diye kızmıorken biri cıkmıs boyle bir emeğe iki satır açıklama yazmıs millet çalmıs

komik olmayalım seviyeli olalım ..