PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Youtube Jacker
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski

aykutt Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 08.08.2008, 10:55

slm..
bnce dns ye falan gerek yok https://www.beatfiltering.com
yasaklı sitelere giriş yontemi.. basit bir oyun..
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

Varsayılan 11.08.2008, 11:59

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: asitweb Mesajı Görüntüle
dnight ;
sırf bu konu için üye oldum .
AsitWeb benim sitem ve sitedeki YouTube Kesin Çözüm yazısını ben yazdım . Evet senin aynen yukarıya kopyala yapıştır yaptığın yazı . Senin bu yaptığına emek hırsızlığı denir . Benim yazımı al buraya yapıştır sonra da bir de kendin yazmışsın gibi dosyayı indirmek için verilen linki değiştir sonra da alta downloadnight.com yaz .

Ben de zaten senin gibi hırsızlar için yazmıştım o yazıyı . Adam gibi birşeyi alıntı yapıyorsan azıcık emeğe saygın olsun da kendin yazmışsın gibi gösterme ve hırsızlık yapma .

Yönetici arkadaşlardan ricam bu hırsızlığa göz yummamaları ..

Merhaba Pcnet ailesi .. Açıkcası bu msj için üye olmam üzücü olsa da gerekli gördüğüm aşikar. Öncelikle gerek mesajı yayınlayan gerekse konuyu açan arkadaşlarımz beni şok etti diyebilirim. Konuyu açan arkadaş kendi istediği bir sitenin reklamını yaparken (ki nicki de bu yönde) bir diğeri ise ki kastım asitweb isimli kullanıcı beni hayretler içinde biraktılar diyebilirim. Youtube Jacker isimli yamayı kodlayan ve dağatımını gerçekleştiren kişi kurulum esnasında da görebileceğiniz gibi bana ait olan nick yani Ceyka dır. Yamayı yazdıktan sonra kendi paylaşımı gibi kaynak belirtmeden sitesinde yayınlayan asitweb isimli kullanıcıya uyarı nitelikli bir msj yazmama ragmen bura da yazdığı yazının alınmasından şikayetçi olmuş oysa kodlayan kişi benim ben niçin kendileri bana sormadan yayınladı diye farklı yerlerde insanlardan sikayetim olmuyor ? Bilgi hele ki bu tarz ufak ama insanlara yarıyacak bilgiler paylaşıldıkca çoğalır ordan burdan toplanır insanlarda ben yamayı kodladığım ve insanlara sunduğum halde birici cıkıyor yazdığı acıklamanın copy-pastesinden hosnutsuz oluyor bu gerçekten komik ve bir o kadar da üzücü. Ayrıca yazıyı yayınlayabn arkadaştan rica ediyorum yamayı post unda yazan site yayınlamadı ya da kodlamadı yama yı kodlayan kişi belirttiğim üzre benim ve boyle bir sitenin varlığından da haberim yok. Bu tarz sahiplenmeler ancak karakteri eksik ve başkalarının çalışmalarını kendilerinin gibi göstermektn zevk alan insanlara ait olsa gerek.Zaten Bu tarz saçmalık ve anlamsız sahiplenmeleri daha kapsamlı olacak olan ve 1 hafta içinde internete vermeyi düşündüğüm versiyon 2 de açıklamalarla yapacağım. Pcnet e başarılar umarım bizi yalnız bırakmazlar her ay kapımızda olmaya devam eder. Saygılar...

En son Ceyka tarafından düzenlenmiştir : 11.08.2008 12:09.
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Varsayılan 11.08.2008, 17:35

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Ceyka Mesajı Görüntüle
Merhaba Pcnet ailesi .. Açıkcası bu msj için üye olmam üzücü olsa da gerekli gördüğüm aşikar. Öncelikle gerek mesajı yayınlayan gerekse konuyu açan arkadaşlarımz beni şok etti diyebilirim. Konuyu açan arkadaş kendi istediği bir sitenin reklamını yaparken (ki nicki de bu yönde) bir diğeri ise ki kastım asitweb isimli kullanıcı beni hayretler içinde biraktılar diyebilirim. Youtube Jacker isimli yamayı kodlayan ve dağatımını gerçekleştiren kişi kurulum esnasında da görebileceğiniz gibi bana ait olan nick yani Ceyka dır. Yamayı yazdıktan sonra kendi paylaşımı gibi kaynak belirtmeden sitesinde yayınlayan asitweb isimli kullanıcıya uyarı nitelikli bir msj yazmama ragmen bura da yazdığı yazının alınmasından şikayetçi olmuş oysa kodlayan kişi benim ben niçin kendileri bana sormadan yayınladı diye farklı yerlerde insanlardan sikayetim olmuyor ? Bilgi hele ki bu tarz ufak ama insanlara yarıyacak bilgiler paylaşıldıkca çoğalır ordan burdan toplanır insanlarda ben yamayı kodladığım ve insanlara sunduğum halde birici cıkıyor yazdığı acıklamanın copy-pastesinden hosnutsuz oluyor bu gerçekten komik ve bir o kadar da üzücü. Ayrıca yazıyı yayınlayabn arkadaştan rica ediyorum yamayı post unda yazan site yayınlamadı ya da kodlamadı yama yı kodlayan kişi belirttiğim üzre benim ve boyle bir sitenin varlığından da haberim yok. Bu tarz sahiplenmeler ancak karakteri eksik ve başkalarının çalışmalarını kendilerinin gibi göstermektn zevk alan insanlara ait olsa gerek.Zaten Bu tarz saçmalık ve anlamsız sahiplenmeleri daha kapsamlı olacak olan ve 1 hafta içinde internete vermeyi düşündüğüm versiyon 2 de açıklamalarla yapacağım. Pcnet e başarılar umarım bizi yalnız bırakmazlar her ay kapımızda olmaya devam eder. Saygılar...
anlatamıyorum heralde dostum sana sitedeki yazıya da yorum yazdın orda da aynı cevabı verdim ben bu programı kendi yazdığımı söylemiyorum YouTube Jacker programından bahsediyorum , ancak ben yazdım demiyorum . Kaldı ki bu bir program incelemesi olarak da düşünülebilir . Programın içine kendi web siteni de dahil etseydin yaparken de insanlar da görseydi . Benim burda zoruma giden benim yaptığım anlatımı bire bir kopyalayıp kendi yazmış gibi gösteren bu arkadaş . Ben programı ben yaptım demedim ki , elimden geldiğince anlattım arkadaş da sağolsun benim anlatımı kendi yapmış gibi sitesine koymuş . Ben programı kendim yapmış gibi siteme mi koydum ? Hayır tabii ki . Youtube Jacker programından bahsettim sadece belirtilecek bir kaynak yoktu ortalıkta . Yapmayı düşündüğün 2. versiyonun içine web siteni de dahil edersen insanlar programı kurarken kaynağı görebilir .
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Varsayılan 12.08.2008, 14:08

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: asitweb Mesajı Görüntüle
anlatamıyorum heralde dostum sana sitedeki yazıya da yorum yazdın orda da aynı cevabı verdim ben bu programı kendi yazdığımı söylemiyorum YouTube Jacker programından bahsediyorum , ancak ben yazdım demiyorum . Kaldı ki bu bir program incelemesi olarak da düşünülebilir . Programın içine kendi web siteni de dahil etseydin yaparken de insanlar da görseydi . Benim burda zoruma giden benim yaptığım anlatımı bire bir kopyalayıp kendi yazmış gibi gösteren bu arkadaş . Ben programı ben yaptım demedim ki , elimden geldiğince anlattım arkadaş da sağolsun benim anlatımı kendi yapmış gibi sitesine koymuş . Ben programı kendim yapmış gibi siteme mi koydum ? Hayır tabii ki . Youtube Jacker programından bahsettim sadece belirtilecek bir kaynak yoktu ortalıkta . Yapmayı düşündüğün 2. versiyonun içine web siteni de dahil edersen insanlar programı kurarken kaynağı görebilir .
Tam bir komedi diyecek laf bulamıyorum sitemi ister yazarım ister yazmam bu kimseyi ilgilendirmez. İkincisi Belirtecek kaunak elbette var gerek exe de gerekse kurulum esnasında kocaman nicki görememek körlük olsa. Ki o kadar komiksiniz ki yazan benim size ne oluyor ? iki satır açıklamınız çalınmış töbe töbe ne hale geldik ben millet alıp daatıyor kendine mal ediyor diye kızmıorken biri cıkmıs boyle bir emeğe iki satır açıklama yazmıs millet çalmıs komik olmayalım seviyeli olalım ..
Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski

Varsayılan 13.08.2008, 23:21

Kaynak olarak nick mi belirteceğiz , bunu da ilk defa duydum
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
DNS ayarsiz, proxy siz direk youtube a girin! Youtube, ozel ip adresi aldi Bilgisayar_Canavari İnternet, Ağ ve Güvenlik 12 01.08.2008 22:51
youtube alemi 2 youtube de bir çığır açtık thejackal81 Web İnceleme 0 08.04.2007 23:36
Youtube husseyin İnternet, Ağ ve Güvenlik 12 24.03.2007 15:46
youtube matson Yazılım 4 20.01.2007 01:09
youtube _mavi_ İnternet, Ağ ve Güvenlik 6 08.12.2006 00:14

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 0 yanıt

1 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

22 gösterim, 7 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

68 gösterim, 6 yanıt

8 gösterim, 1 yanıt

1962 gösterim, 44 yanıt

63 gösterim, 6 yanıt

121 gösterim, 13 yanıt

91 gösterim, 13 yanıt