arkadaşlar host dosyasını upload etmişler. indir onu sonra kendi elinle kopyalamaya çalış. bütün güvenlik yazılımlarını da devre dışı bırak bunları yaparken.
kaspersky ve norton biraz fazla olmamış mı?
host dosyası basit, basitliğinden dolay tehlikeli bir dosya.
örneğin siz abankasi.com a girmek isterken host dosyasına yerleştirilmiş bir satırla bu adres abankasi yerine başka bir yere yönlendirme sağlanabilir.
eğer güvenlik yazılımlarını devre dışı bırakırsanız ve bir sayfa önceki host dosyasını gereken yere kopyaşarsanız sorununuz çözülecektir.
YENİLİKLER:Bu Versiyonlar Beraber Bazı özellikler eklendi ve ayrıca istediğiniz yasaklı bir siteyi de nasıl açabileceğiniz video kaydı cekilerek anlatıldı. Youtube Jacker 2 Youtube dışın da aşağıdaki siteleri de açabileceğiniz gibi kayıt ettiğim video ile de istediğiniz bir diğer siteyi de açabileceksiniz...
Versiyon 2 Değişiklikleri
+ Video Kaydı Anlatım
+ 64 bit Sistem Desteği
+ Ayrıca
hosts dosyasını göremiyorum, pc de herhangi bir yerde hosts dosyasını oluşturamıyorum. İçindeki değerleri değiştirmem gerekiyor ama değişemiyorum, ne yapmam gerek
klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle şeklindeki maddeyi kaldırın. eğer herhangi bir firewall varsa durdurun.
hosts dosyasını göremiyorum, pc de herhangi bir yerde hosts dosyasını oluşturamıyorum. İçindeki değerleri değiştirmem gerekiyor ama değişemiyorum, ne yapmam gerek
Arkadaşım Program Ekle Kaldırdan Kaldırın. Fakat Yama Bu Şekilde bir soruna sebep olmamaktadır. Çünkü o denli hızlı yayılan ve dağalan bir yamadan bu tür bir sorun şikayeti ilk sizden geldi benim gördüğüm ama dediim yerden kaldırın. Youtube Yakında acılacaktır saten o zaman hiç gerek kalmayacak ama suan için kapalı ...