Kaynak olarak nick mi belirteceğiz , bunu da ilk defa duydum
ee normaldir duymaman cahilliğindendir... Kaynak demek sart değil yapan kişi denir ama sorun deil saten 2-3 kişinin gireceği bir site için bu kadar tarsıtmak bile benim için ayıp :=)
allahım ya ne komik insanlar var su dünyada. adam benim yazdığım yamayı almıs kafasına göre bişiler yazmıs bir de benle tartısıyor : ) film gibi resmen zaten yazan benim yok kaynak mıs yok oymus bir de adamım diye cıkmıs başkaları emeğini çalmıs sen kim oluuyorsun ki benim kodladığım bir yamanan yaltaklanmaya kalkıyorsun .. Tmm sen düşme benim seviyeme ozaman sitenden kaldır linki de programı da bakalım ne kadar lafında duran adamsın . Madem ben yazdım sen de benle tartısmaya giriorsun 2 satır acıklamandan tamam adamsan kaldır sitenden programı ... Seviyeme de düşme yazdığım programdan da yalaklanma ...
İnsanları bu şekilde suçlamak çok kolay ancak asıl senin yaptığın haksızlık.Bizim sitede (www.downloadnight.com) bu programa yer verirken programı biz yaptık demedik.Program rapidshare.com da yüklüydü bizde insanlar beklemeden indirsin diye siteye yükledik.Programın açıklamasına gelince 8-10 satır yazı için emek hırsızlığı filan demeniz ayıp.