PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Exclamation Group Policy.de çoğu menü yok

Arkadaşlar elimde sp3 entegre edilmiş xp cdsi var, bu cd ile windows kurdum, yeni kurulumdan sonra muhakkak gpedit.msc yapıp oradaki bazı ayarları kafama göre düzenlerim, fakat sp3 entegreli cd ile kurulum yaptıktan sonra gpedit.msc yaptığımda aradığım menülerin olmadığını gördüm, mesela son açılan belgelerin geçmişinin tutulmasını rahatça kapatabiliyorken şimdi öyle bir ayar yok, admin modunda pcyi açıyorum, zaten ikinci bir kullanıcı da hiç tanıtılmadı makineye.

Ayrıca son açılan belgelerin kaydının tutulmaması için registeryden ayar yapayım bari dedim fakat registeryde bunun için gösterilen yerde de o ayarlar kaybolmuş, yönetici haklarım var, aygıt yükleyip kaldırabiliyorum, her şey normal fakat group policy ayarlarında çoğu istediğimi yapamadım. Bunun için napmam lazım, tekrar eski sp2 entegreli cd ile mi kurayım, üstüne sp3 yükleyince sistemde daha çok sorun çıkıyor.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

TweakUI programını çek rar dosyasını bir klasöre çıkart içinden çıkan .info dosyasına sağ tıkla yükle de.

Sonra Denetim Masası > TweakUI Türkçe > Paranoia burdan ne tutulmasın istersen işaretle tamam de.Yeniden başlat.

Benzer Başlıklar

1. CD-ROM sürücüm çoğu CD'yi okumuyor
    serseri57 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.07.2007, 14:27
  2. Bence çoğu kişi Windows vista ya geçmeyecek...
    Kahraman-Corumlu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 14.09.2006, 10:53
  3. group policy yardım
    odyyseus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 23.06.2006, 17:05
  4. Privacy Policy
    mclaren_mercedes tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 29.11.2005, 01:13
  5. open power policy file error