PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy > Fotograflarımı Arşivleyip Kolayca Nasıl Bulurum?

jbg, avi, mpg.. gibi uzantılı fotograf/resim/video formatında bir cok dosyam var...

bunları yedekleyip birer dvd veya cd ye basıyorum... elimde cd katolog programı var...

ANCAK fotografları küçük küçük gösterse, video lardan sadece bir kare bile gösterse yeter... (video paylaşım sitelerinde oldugu gibi)

fotografın adı "hpim02321" e şimdi ne anladık

ama ufak şekilde gösterse bi karar verebiliriz ve gerekli disk i bulur takarız...

boyle bir program biliyormusunuz??

yada ne önerirsiniz...

teşekkür ederim..
    En son burak07 tarafından düzenlenmiştir: 29.08.2008 15:14

cd içerisindeki resimleri mi görmek istiyorsunuz .
    pek anlamadım ama güzel bir resim arşivi olarak picasa yı önerebilirim. zatenn google bandıralı olduğu için kolay ve ücretsiz. fotograflarınızı isterseniz 1. gb lık google alanınada aktarabiliyorsunuz.
    ayrıca istediğiniz resimleri google hesabınızla blogunuza ekleyebilir. coğarafi etiketleyebilir.ce mail ile gönderebilirsiniz.

demek istediği örneğin elinde 10 tane video olsun ekran bu 10 videonun hepsinin ekran görüntüsünü göstersin ve hangi video ekranını seçerse o video oynatılsın gibibişey heralde

teşekkür ederim ama benim istegim o degil...

dvd yada cd ye basmak...

program cd lerimi mp3 cd lerimi oyle yaptım... 100 tane cd var ama hepsinin görüntüsü 2 mb yer tutuyor... aradıgım bir mp3 ün ismini yazıyorum o sarkı hangi cd veya cdlerde varsa bana etiketini cıkarıyor... (örn. mp3 023) bende hemen üzerine daha öncede mp3 023 yazdıgım cd yi takıp istedigim sarkıyı buluyorum....

ama fotograf olunca sadece isimlerini görebiliyorum... o da spimba0025522 yada hpim2521 gibi anlamsız bişi...

örnegin o kalsördeki tüm dosyaları bul diye arattık... sonra hepsini küçük resim olarak görüntüledik... işte ben o görüntüyü yapan bişi istiyorum...(mümkünse)

şimdi aklıma snagit geldi... onunda ekran fotosu cekilebilir belki... yok yok o zamanda cok cok ugrasmam gerekir... (sesli düşündüm )

Alıntı Orijinalini Gönderen: blaki Mesajı Görüntüle
    demek istediği örneğin elinde 10 tane video olsun ekran bu 10 videonun hepsinin ekran görüntüsünü göstersin ve hangi video ekranını seçerse o video oynatılsın gibibişey heralde
    oynatmasına gerek yok... ben bir kare de olsa o vid. hakkında bir fikir sahibi olabilirim... sonra o vid. hangi cd de hangi klasör içindeyse kolayca ulaşırım... yani vid veya fotograf bilg. a kayıtlı olmayacak...

cd katolag programının fotografları küçük resim olarak görüntüleyebilme özelliği olması gibi...

eminim her kesin işine yarar...

Benzer Başlıklar

1. Kimin yaptığını nasıl bulurum
    TT_Boy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 04.09.2006, 14:01
  2. Bu programı nasıl bulurum
    seymenciftci tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.03.2006, 19:24
  3. mac adresini nasıl bulurum?
    MANYAK_18 tarafından Yazılım forumunda