PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > Yazılım
Bu Sayfayı Yenile Dreamweaver veya Photoshop(Yani tüm Adobe programlarını) Kuramıyorum
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan Dreamweaver veya Photoshop(Yani tüm Adobe programlarını) Kuramıyorum - 29.08.2008, 22:10

Merhaba,Dreamweaver CS3'ü ve Photoshop CS3ü pc me kurarken sorun yaşıyorum.İndirilen dosyaları ayıklaması bittikten sonra "desteklenmeyen konfigürasyon" hata mesajı veriyor.Mesajda "JScript düzgün kaydettirilmediğinden bu yazılım yüklenemiyor.Lütfen JScript soyasını onarın ve yükleyiciyi yeniden başlatın" diyor.İşletim sitemim Vista.JScript'in JavaScript olduğunu düşünerek Java'nın yazılımını update ettim ama bu da bi fayda etmedi.Benzer sorun yaşayan ya da çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Varsayılan 01.11.2008, 03:54

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Stenod Mesajı Görüntüle
Merhaba,Dreamweaver CS3'ü ve Photoshop CS3ü pc me kurarken sorun yaşıyorum.İndirilen dosyaları ayıklaması bittikten sonra "desteklenmeyen konfigürasyon" hata mesajı veriyor.Mesajda "JScript düzgün kaydettirilmediğinden bu yazılım yüklenemiyor.Lütfen JScript soyasını onarın ve yükleyiciyi yeniden başlatın" diyor.İşletim sitemim Vista.JScript'in JavaScript olduğunu düşünerek Java'nın yazılımını update ettim ama bu da bi fayda etmedi.Benzer sorun yaşayan ya da çözümü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

arkadaşım aynı sorun bende de oluştu çözdüysen nasıl çözdüğünü benimle paylaşırmısın lütfen!..
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Forum Gurusu

turuncu_yesil Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Eskişehir
Varsayılan 01.11.2008, 09:30

Başlat|Çalıştır kısmına cmd yazarak entera basın ve dos komut istemi penceresini açın ve şu komutları teker teker yazarak entera basın.

regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll

TuRuNCu&YeŞiL

http://tuye.wordpress.com
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 02.11.2008, 01:40

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: turuncu_yesil Mesajı Görüntüle
Başlat|Çalıştır kısmına cmd yazarak entera basın ve dos komut istemi penceresini açın ve şu komutları teker teker yazarak entera basın.

regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll

Hocam maalesef buda bi işe yaramadı bende şöle bi ayrıntı var xp kullanıyorum daha önce kurmuştum format attım pc'ye adobe cs 3 serisinden herhangi birini kurmaya çalıştığımda dosyalar ayıklanıo diyor ayıklama bitince bi daha bişey çıkmıyor ...varmıdır bi çözümü...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

emomory Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: A << DAN >> A
Varsayılan 02.11.2008, 02:27

Ayıklanan ve içinden hiçbirşey çıkmayan dosyaya sağ tıkla ve winrar ile açmayı dene. Açılırsa dosyaları manual olarak çıkart. Jscript gibi ek destek yazılımları içinde olmalıdır.

Asus P5KPL-C 1600 G31 Mainboard
İntel E7200 CORE DUO 2,53 GHZ CPU
Asus X1050 256MB Graphic Adapter
2 GB Kingstone 667MHZ DDR2
320 GB SAMSUNG SATA2 16MB HDD
Philips DVD-RW + LG CD-RW
Datron Keyboard+Mouse
19'' Monitor
2GB Nokia N73 Music Edition
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Adobe Dreamweaver CS3 potansiyel Web ve Grafik Tasarımı 0 23.01.2008 19:59
Adobe Dreamweaver CS3 ne yapılanabilir franki Yazılım 1 05.01.2008 17:06
pascal veya dehlpi programlarını nerden bulabilirim mustafaasil66 Programlama Dilleri 3 31.08.2007 20:05
Adobe Photoshop CS 2 Multiplexer Yazılım 13 06.10.2006 03:47
Adobe Photoshop 7.0 tr ArolixGhastdemon İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 31.12.2004 17:33

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.