PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
33 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan hp laptop acil yardım

arkadaşlar hp laptopuma format attıktan sonra yeniden başlatmak istediğimde mavi bi ekran geliyor. daha sonra yeniden recovery cd sinden format atmaya çalıştığımda şöyle bi hata mesajı veriyor windows cannot find the 'setup\winxph\ı386\winnt32.exe' böyle bir hatayla karşılaşıyorum bu makinayı acilen formatlalam lazım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin şimdiden teşekkürler (hp compaq nx6125)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Recovery kısmı zarar görmüş anlaşılan. "setup\winxph\ı386\winnt32.exe" yolundaki dosya bulunamıyor diyor varsa elinde normal windows cdsi onunla kur recovery imajı içinde birsürü gereksiz program var ve bu hpleri çok yorduğu gibi aşırı ısınma problemi meydana geliyor heleki vista ise.

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    Recovery kısmı zarar görmüş anlaşılan. "setup\winxph\ı386\winnt32.exe" yolundaki dosya bulunamıyor diyor varsa elinde normal windows cdsi onunla kur recovery imajı içinde birsürü gereksiz program var ve bu hpleri çok yorduğu gibi aşırı ısınma problemi meydana geliyor heleki vista ise.
    dostum onu da denedim ama bu sefer de bootmenuye giremiyorum baska bi xp cd si taktım ama f2 f10 delete esc hepsini denedim boot menuye giremiyorum:sad:

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Boot menü F8'le F2 F10 bios için.Hem boot menüde ne işin var?

boot menu dediğim pc yi dvd den baslatmak istiyorum anlamına geliyor yanlış yazdıysam kusura bakmayın bu menuye hp laptoplarda nasıl girilir öyle sorayım kısaca?

Benzer Başlıklar

1. Laptop microfonu(acil)
    mehmetturel tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 26.11.2007, 09:47
  2. laptop ekran kartı acil yardım !!!
    teknozede tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.09.2006, 13:00
  3. Arkadaslar Acil Laptop Tavsiye edin
    MiLeSSouND tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13