PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation çok değişik bir sorun

öncelikle merhaba,

başlığa "çok değişik bir sorun" yazmamın nedeni var çünkü gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.

bilgisayarımda bir takım birbiriyle bağlantılı sorunlar oluştu(daha önce yoktu).format çektim hatta farklı bir windows cd sini yükledim.yine düzelmedi.donanımsal bir sorun gibi görünüyor.ama nedir bilmiyorum.maddeler halinde sayayım:

-simgeler süreklenmiyor.
    masaüstünde veya pencerelerin içinde yada bir pencereden başka bir pencereye.masaüstünde simge taşımak için kes-yapıştır yapmak zorundayım(otomatik düzenle ile bir ilgisi yok arkaplanda zaten karışık olarak duruyor.)

-pencereler ör. bilgisayarım oturumu ilk açtığımda pasif durumda.
    üzerine tıklansa bile aktif olmuyor.win+d yapıp alt+tab yapınca düzeliyor.

-programların exe dosyası açıp yüklemek istediğimde next vb. butonlara hiç tıklanmıyor.ona resim muamelesi yapıyor.

-internette bazı sitelerin button larına -yine- tıklanmıyor.(tarayıcıyla alakalı değil hepsinde aynı)

-acrobat winamp gibi programlarda mousun tekerleğini kullandığımda farklı işlevler görüyor.ör. winamp ta listede aşağıya inmesi gerekirken şarkının yeri değişiyor.

evet,sorunlar bunlar.kime söylediysem format çekten öteye giden olmadı (ki yaptım).mouse ın bozuktur bile diyen oldu..

neyse,yardımınıza çok ihtiyacım var.eğer bir bilen varsa çok rica ediyorum,çünkü çıldırma boyutuna geldim artık..

teşekkürler

Doğru demişler, doğru format atın ve ardından güncel bir antivirüs yükleyin. Ondan sonra kişisel dosyalarınıza ulaşmayı hatta taratmayı deneyin. Bilgisayarınız hala güvenli değil. Formatladıktan sonra antivirüs yüklemeden diğer sürücüdeki dosyalarınıza kesinlikle ulaşmaya çalışmayın, açmayın.
    Son olarak Hdd de problem olmadığından emin olun.

böyle bi sorunun donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum, bana kalırsa format attıktan sonra yüklediğiniz program yada dosyalardan birşey bulaşıyor

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    kenyada seka (cehennemin dibi)

öncelikle cek bi temiz format
    sonra makine açılınca bilgisayarıma çift tıklayarak değil de başlat+çalıştır+ c: diyerekten gir...

harici bir disk taktığında ki büyük ihtimal takacaksın veya virüs programın farklı bir bölümde olabilir (örnek D oraya girerken de başlat+çalıştır+D: olaraktan gir..

herhangi bir pencere açıldığı zaman, öncelikle
    araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/gizli dosyaları göster + korunan işletim dosyaları gizle (önerilen) bunun yanındaki kutucugu kaldır (bişey soracak evet de)
    kaspersky 7 veya daha yüksek bi sürümünü (deneme sürümü olabilir) kur ve tüm sürücülerine aynı işlemi yap
    (Aynı işlem: başlat+çalıştır+ D:, C:, E:, F: vs.vs.)
    göreceksin ki virüs temizlenmiş olcak...
    ÖNEMLİ: EĞER BİLGİSAYARIM VEYA HERHANGİ BİR HARDDİSKE VEYA FLASH DİSKE VEYA CD SÜRÜCÜYE ÇİFT TIKLADIĞIN ANDA TÜM EMEKLERİN BOŞA GİDER
    ne kadar çok veya oldu yau...
    kolay gele umarım sorunun çözülür...

Arkadaşlar gereken şeyleri söylemiş. benim eklemek istediğim şey ise formatı quick seçeneğiyle değil yavaş yöntemle gerçekleştirmeniz.

Benzer Başlıklar

1. Çok değişik bir fikir(İnternet)
    Pc_rambo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.08.2008, 00:08
  2. Yerel Sabit Diskler (C:;D:)değişik bir sorun..!
    yavuz89 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 11.02.2007, 12:52
  3. değişik bir sorun
    setzkescher tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.01.2007, 12:48
  4. msn çok çok değişik bişey
    pegasus_line tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 19.07.2006, 13:04
  5. Spam Fİlterde değişik bir sorun