+ Başlığa Yanıt Yaz
31 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
08.12.2008 18:07 #1
Arkadaşlar n'olur yardım edin ! Film ve audio ile ilgili.. !
arkadaşlar, yıllardır aradığım bir filmi sonunda buldum... internetten indirdim... acaip bir rumen sitesinden... okadar zor buldumki yani şu anda arasam tekrar bulamam.. linklerin linkinden şansa geldi... neyse.. filmi indirdim.. ancak film'de orjinal sesin üzerine herifin teki iğrenç sesiyle film boyunca rumence çeviri yapıyor yada yorum yapıyor anlamıyorum... acaip bir formatta indi film, ben ".avi" olarak değiştirince film formatına girdi... acaba bu rumence sesi filmden silmemin bir yolu varmı? bunu kanal kanal tanıyabilecek (film dvdrip) ve bu sesi filmden eksiltebilecek bir program önerebilirmisiniz?????? normal ingilizce diyalog duyuluyor ama film başlamasından itibaren adam yazıları yapım şirketinin adını falan bile okuyor tüm diyalogları okuyor.... ne olur yardım edin...
"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..
-
08.12.2008 18:59 #2
ya yokmu bir çaresini bilen ????
"Give me a place to stand.." said Archimedes.. "And i will move the earth...." Dipnot: Probleminiz varsa bana değil, clickonline'a danışın..
-
08.12.2008 19:21 #3
http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-43981.html
yukarıdaki siteden programı inddir. İndirdikten sonra açılan pencereye film dosyasını sürükle ve bırak. Daha sonra yine aynı pencerede tracks bölümünde eğer iki tane ses (audio) dosyası varsa ve o silmek istediğin dosya hangisiyse onun tikini kaldır. Bunu da yaptıktan sonra en altta bulunan start muxing kısmına tıkla ve filmi tekrar oluştur ama oluştururken dosyanın uzantısı *.mkv olacak daha sonra istersen sen yine bu dosyayı convert ederek avi'ye çevirebilirsin. VLC player mkv uzantılı dosyaları okuyabiliyor
-
08.12.2008 19:27 #4
ya dostum indirdimde kaspersky trojan backdoor uyarısı verdi bu exe dosyasına???? çalıştırıyımmı????
-
08.12.2008 19:32 #5
dosyanın ismi mkvtoolnix google'dan aratıp başka bir siteden indir
Benzer Başlıklar
-
litfen yardım edin(vista ile ilgili)
aaaaysunnnnnnnnnn tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 16.05.2008, 13:17 -
yardım edin nolur Deep freeze ile ilgili
kemikadam tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 14.10.2005, 21:43 -
Bi yardım edin Neynet ile ilgili
kemikadam tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 30.08.2005, 13:46

Alıntıyla Yanıtla

Crysis oyunu hakkında yardım pls
Bugün, 16:20 / Oyunlar