PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Arkdaslar Özellikler bu ama pc Kasıyor. (yardım)

ben pcden cok anlamam ama arkdaslarımın bazıalrının pcleri bnm pcden daha düşük ama knight,nf2,gta gibi oyunnarda bnm pc cok kasıo özellikler mobile intel(r) pentinium(R) 4 -M CPU 2.40 GHz 2.41 GHz , 768 MB RAM we Geforce 250 ekran kartı nedir sorun sizce:S ekran kartının sürümünü netten indiriorum :S

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Gta san andreasta falan kasması muhtemel.Sonuçta sisteminiz eski oyunları low ile çalıştırmayı deneyin belki sorun yaşamazsınız.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Raplex Mesajı Görüntüle
    Gta san andreasta falan kasması muhtemel.Sonuçta sisteminiz eski oyunları low ile çalıştırmayı deneyin belki sorun yaşamazsınız.
    low nedir acaba we snce düşük olan hangileri gta san andres deil gta1 de bile kasıyo işlemciyi flnmı yenilemem lazım ekran kartı fln normal gibi ramda normal

bence msconfig'den, bilgisayar açılınca çalışan gereksiz programları kaldırmayı bi dene. + sistemini kaspersky ile tarat
    java ceylan...8-)

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

gta 1 de bile kasıyorsa o zaman vardır bir problem uzun zamandır kullanıyorsan makina temiz değil ise yazılımsal açıdan doğal bu tür problemler.Sisteminde tarama yap gereksiz uygulamaları kapat en önemlisi bir virüs vs benzeri birşey olmadığından emin ol.

Benzer Başlıklar

1. Pc kasıyor ? Yardım.
    ozonet tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 13.05.2010, 13:21
  2. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 21.12.2008, 19:31
  3. Makina Çok Kasıyor neden olabilir bi yardım pls
    RogueSpear tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 31
    Son Mesaj: 02.06.2008, 13:12
  4. windows media player özellikler yardım pls..
    alpine26 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.09.2007, 17:07