PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 5678910111213 SonSon
63 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar

Önemli değil arkadaım
    MiToFoNdRi
    8)
    NeVeRGıVeUp

Alıntı Orijinalini Gönderen: Champion78 Mesajı Görüntüle
    Üniversite öğrencileri için kendi yazmış olduğum transkript hesaplama programı olan Transkript v5.1 i aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.

Transkript v5.1 İndir

Programın Başlıca Özellikleri:
    - Çoklu kullanıcı desteği.
    - Her kullanıcı için parola koruması.
    - Verilerin şifreli biçimde saklanması.
    - Girilen ders notları ve kredilerden, otomatik olarak dönem, sınıf ve genel ortalamanın hesaplanması.
    - Kullanıcı bilgileri (foto vs.) ekranı.
    - Kalınan ve şartlı geçilen dersleri listeleyebilme özelliği (şimdilik bazı üniversitelerde).
    - Tüm dersleri aynı anda görebileceğiniz Raporlama özelliği.
    - Vize ve final notlarından sonuç hesaplama penceresi.
    - Otomatik güncelleme kontrolü ve güncelleme modülü.
    - Geçici kaydet özelliği (kayıtlı kullanıcı*)
    - Seçtiğiniz dersleri kullanarak, verilen genel ortalama hedefine ulaşabilen Hedefi Tuttur özelliği (kayıtlı kullanıcı*)
    - Msn tipi pop-up bilgilendirici.
    - Türkiye genelinde 92 üniversite desteği.
    - ve tamamen ücretsiz

Bunlar sadece birkaç özellik

* programı kullanmak tamamen ücretsizdir. üstte (kayıtlı kullanıcı) yazan özellikleri kullanabilmek için, programın içerindeki "Program Kayıt" tailmatlarını izleyerek birkaç saniyede ücretsizce kayıt olabilirsiniz.

Birkaç ekran görüntüsü:

Transkript v5.1 İndir

Arkadaşım Sanırım setupta sorun var indirdim kurdum ögrenci kayıtı yaptırdım hata verdi girmedi dosya eksik dedi hangi dosya oldugun unuttum ve resim almayıda unuttum. bi bakarsan iyi olur.

Günlük olağan internet kullanımımız esnasında alan adı sunucularındaki problemler nedeniyle sıkça karşılaştığımız "sayfa görüntülenememesi, alan adı bulunmaması, alan adı sunucu sorgu isteklerinin çok yavaş olması nedeniyle internette dolaşma hızının yavaşlaması,v.b." gibi olumsuzluklardan duyduğumuz sıkıntı ve bu sıkıntıyı bertaraf etme ihtiyacı duymamızdır.
    TTNet'te çalışır durumda, hizmete hazır çok sayıda dns sunucusu vardır. Ama DHCP sistemlerindeki yapılandırma/bakım eksikliği nedeniyle; anlamsız bir şekilde; tüm kullanıcılarına aynı dns sunucusu adreslerini atayarak bu sunucularda yığılmaya ve yığılmanın sonucu olarak da yukarıda bahsettiğimiz performans problemlerine neden olmaktadır.
    TRKY-DnsAyar kurulduğu andan başlayarak çalıştığı süre zarfında; TTNet ve Türkiye genelindeki diğer internet servis sağlayıcıları tarafından işletilen dns sunucularından iyi durumda olanlar arasından hazırladığımız listeden size en uygun olanını seçerek, en iyi performansı alacağınız dns sunucusunu kullanmanızı sağlar

http://n2.trky.net/TRKY-DnsAyar_setup.exe
    731 kb

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

kafasina göre dns atiyor , bukadar kisa sürede dns hizi ölcülmez , bu alandaki ciddi yazilimlardan biri DNS benchmark tir su siralar Google nin cikardigi namebench var her ikisinin de en iyi dns sorgulamasi 3 dk dan fazla sürüyor kisacasi bu yazilimin neyi nasil sorguladigi (bukadar kisa sürede) belli degil bu birincisi , ikincisi arayüzü net degil yazilar birbirine girmis ,Dns secim hakkini insanlarin elinden alip biz sizin icin en iyisini seciyoruz derseniz bana göre sadece kullananlarin verilerini tehlikeye atarsiniz, bu yazilimi ilk defa duyuyorum ilignc
    En son Velociraptor tarafından düzenlenmiştir: 26.12.2009 22:46

Varsayılan Speccy ile Donanım bilgilerinizi tek tıkla görün.

Gerektiğinde pc deki bileşenleri görmek için kullandığımız Everest vb. programlara alternatif, küçük ve kurulum gerektirmeyen hoş bir yazılım. Denemenizi tavsiye ederim.

Örnek ekran görüntüsü (benim pc).

İndirmek için TIKLA.

Kaynak

Benzer Başlıklar

1. Pes 2009 Golleri - Pes 2009 Süper Gol Şov Goal Show
    haberyolu tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.12.2009, 00:59
  2. Pes 2009 Golleri - Pes 2009 Süper Gooal Show
    haberyolu tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.03.2009, 02:41