PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2007
    Yer
    alper-26.spaces.live.com

video75 diye bi site var arkadasım google a yaz gelir video arama motoru ama her formatta download yapabiliyorsun ben onu kullanıyorum aradıgımı genelde buluyorum

iexploler ile izle facedeki ve youtube dedki videoları zaten pc ye iniyor program istemiyor ie ye sağ tıkla ayarları oradan dosyaları görüntüle de sonra sağ tıkla ve simgeleri yerleştir oradan boyutuna gore de ve sayfayı en alta cektiğin zaman izlediğin videoları bulabilirsin tabi isim olarak değil sayılarvar ismini sonra düzelt...

Alıntı Orijinalini Gönderen: teknolocix_77 Mesajı Görüntüle
    bende internet dowload manager vardı ama kullanım süresi doldu.Facebook olsun başka bi site olsun oradaki bütün videoları indirebiliyordum.Bana bu işlevi yapacak başka bir dowload programı önerebilirmisiniz.
    a Tube Catcher güzel ve kullanışlı hemde kolay indiriyor..hemde freeware..istediğin formatta indiriyor.istersen format değiştiriyor..bi kusuru varsa o da çamaşır bulaşık yıkayamıyor..

orbitdownloader kullan süper ben kullanıyorum sen istemesen de kaydediyor istemediğinde siliyor böyle bi seçenek bile var yani ben yıllardır kullanıyorum işini maximum düzeyde görecektir...

flash get önenirim idm den daha iyidir dosyaları dah ahızlı indiriyor hem beta sürümünü indirmelisin bence kullanışlı ve güzel videoları indirebilirsin

Benzer Başlıklar

1. youtubeden kaliteli video indirmek için program
    romeo_008 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 11.10.2009, 03:06
  2. Google Video'daki videoları .avi formatında indirmek...
    oguz_salute tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.02.2007, 11:56
  3. oyun indirmek için acil program
    sarngon1 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.01.2007, 16:16
  4. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.09.2006, 21:39
  5. tüm siteyi indirmek için bir program
    Apotheosis tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10