+ Başlığa Yanıt Yaz
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
18.04.2009 23:48 #1
Regedit, Görev yöneticisi Engellendi
Arkadaşlar bilgisayarıma flash bellekten dosya atmıstım bir yerden. Eve geldim nod32 auorun virüsünü fln buldu sildi. Bende güvenerek flash belleği açtım. Bİr de ne göreyim
görev yöneticisi açılmıyor. Regedit açılmıyor. (Açılmıyor derken kullanıcı tarafından devre dışı bırakıldı diyor.) Bazı msi yükleyici dosyaları açmıyor. Daha neler oldu keşfedemedim. Google da falan arattım. gpedit.msc fln diyorlar. Zaten biliyordum. Denedim. Görev yöneticisi açılıyor fakat 1 sn sonra tekrar kapanıyor. Regeditte aynen öyle. Yani virüs tekrar devredışı bırakıyor. Bu arada söylemeyi unuttum; Anti-Virüs yzılımını devredışı ediyor, Güvenlik duvarını devre dısı bırakıyor. 2 kez format attım. Ad-aware, combofix,HiJackThis, vb yazılımları denedim siliniyor. Tekrar aktif oluyor. PC hesap makinasına döndü. Arkadaşlar gecenin bu saatinde önemli bir sebepten dolayı sizlerden yardım istiyorum. lütfen bilen ya da önerisi olan yazsın. Konunun uzunluğundan biraz basınızı ağrıtmıs olabilirim kusura bakmayın. LÜTFEN YAZI COK UZUN DİYE OKUMA ZAHMETİNDEN KAÇINMAYIN.
-
18.04.2009 23:52 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2007
Format atmana rağmen hala geri geliyorsa diskin mbr bölümüne bulaşmış demektir.Format ekranında C: D: yi gördüğünde sadece C: ye gel o bölümü sil sonra geri gelip bölümlenmemiş alanın üzerine gel bölüm oluştur de disk boyutunu ellemeden enterla C: geri gelsin sonra biçimlendir xp kur..
En son clickonline tarafından düzenlenmiştir: 18.04.2009 23:56
-
18.04.2009 23:58 #3
Evet. Diğer bölümü de formatlayacaktım fakat dosyalar çok büyük ve hepside gerekli. Yedeklemem çok zor (imkanım da yok). MBR bölümüne nereden ulaşacağım, nasıl sileceim. Açıklarsan sevinirim "clickonline". (Dostum seni bu foruma admin ya da moderatör yapmaları gerek hızır gibisin
)
-
19.04.2009 00:00 #4
click... mbr ye falan bulaştığını sanmıyorum. Tipik bir autorun vakası.
tyfn26 kardeşim iyi hoş diyorsunda çözümü o kadar basit değil, hele bu saatte. Senin daha önce de keylogger problemin vardı ve hala Nod32 yi pc de antivirüs diye saklıyorsun. Gerçekten çözüm istiyorsan sana cevap yazanların hiç olmazsa bazı mesajlarını okusan eminim kendi sorununu çözecek duruma gelirsin.En son piRe_ tarafından düzenlenmiştir: 19.04.2009 00:02
Format atmadan virüslerden kurtulmak.
XP’den sonra MUTLAKA yüklenmesi gerekenler.
Youtube'a girme sorununa nokta koyduk.
Bir sürücüden diğer sürücüye alan ekleme.
Counter Strike 1.6 No Steam.TR (276 Harita).
Bilgisayarı CD den çalışan XP ile açın ve onarın.
Acronis Tru Image ile yedek alma, geri yükleme.
En kapsamlı Codec paketi + Oynatıcısı.
''Türkçe'yi bilerek katledenlere yardım etmiyorum!.''
-
19.04.2009 00:05 #5
selamlar...
Windows XP işletim sisteminin CTRL+ALT+Delete tuş kombinasyonu ile çalışan görev yöneticisinin aşağıdaki hatayı vererek çalışmaması sorunu bugünlerde birçok kullanıcıyı rahatsız etmesi ve konu hakkında birçok başlık açılması üzerine böyle bir konu açmayı uygun gördüm.
http://img141.imageshack.us/img141/5348/yntc6zg.jpg
Öncelikle;
başlat çalıştırdan regedit yazarak kayıt defterini açıyoruz.
ardından aşağıdaki adresi buluyoruz
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\system
anahtarını açıp disabletaskmgr verisini 0 olarak değiştiriyoruz.
http://img141.imageshack.us/img141/3848/yntc26um.jpg
artık görev yöneticinize kavuştunuz...
Fakat böyle şeylerin tekrar olmaması için spyware doctor,ashampoo antispyware ve de SpyBot programlarını sisteminize kurmanızı güncellemenizi ve ardından da bir tarama yapmanızı tavsiye ederim...
Benzer Başlıklar
-
XP PRO da Görev Yöneticisi,Regedit ve Msconfig SORUNU
demetin tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 05.08.2009, 20:16 -
Regedit ve Görew Yöneticisi anında kapanıyor
kraltony tarafından Yazılım forumundaYanıt: 25Son Mesaj: 09.11.2008, 18:01 -
görev yöneticisi
kareteciben tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.03.2008, 16:44 -
Görev Yöneticisi
54omer54 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 25.12.2005, 15:38

Alıntıyla Yanıtla

Crysis oyunu hakkında yardım pls