PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

Niye böyle şeylerle uğraşırsınız OpenDNS varken, anlamıyorum. Yasaklı site diye bir kavramı ortadan kaldırıyor. Hem PC'ye kalıcıyı bırakın hiçbir biçimde değişiklik yapmıyor, yani çerezlerdi hosttu falandı filandı derdi yok. Yalnızca DNS adresini giriyorsunuz, sıkıldınız mı değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca adres çubuğunun işlevleri de artıyor. Yazdığınız bir anahtar sözcükle bir komut işleyebiliyor ya da doğrudan bir adrese kısayol oluşturabiliyorsunuz.

208.67.222.222
    208.67.220.220

Alıntı Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
    Aynen yazdığım gibi arkadaşım. Her iki tarayıcıda da geçmişi tamamen sildim hatta bende sorun olabilir diye ayarlarını da sıfırlayıp tekrar denedim, sonuç aynı.

Siz son mesajınızda megaupload sitesine upload yapmışsınız buna itirazım yok fakat siz bu yaptığınız uploadı indirmeyi denediniz mi? İndiremezsiniz çünkü indirme sayfasındaki kodu sizin hosts dosyasındaki ayarlarla göremezsiniz. Bende o kod görünmüyor malesef. Nedenini biliyorum ama yazmayacağım onuda siz bulun. Sorun dosyanızın içeriği ile igili, benle değil.

Aşağıdaki de resmi.
    http://i39.tinypic.com/bfh05f.jpg

İlave edeyim:
    Benim yaptığınız çalışmaya itirazım yok. Anlatmak istediğim, hosts dosyasındaki düzenlemenizin hatalı olduğu yönünde. Hosts dosyasının silinmesiyle sistemin çökmesinin uzaktan yakından alakası yok, beni burada yanlış anladınız. Sizin hosts dosyanız ile youtube'a girmek istediğimde tarayıcılarım hata veriyor olay bu. Bu nedenle programı kaldırdım zaten.
    Hiç alakası yok SAyısız kez denenmiştir megauploaddan indirilmiyor diyorsunuzya bakın hem upload ettim hemde indirdim bunu neye dayanarak söyliyorsunuz onuda bilmiyorum ezbere iş yapıyorsunuz alın size caps

Alıntı Orijinalini Gönderen: freakazoid Mesajı Görüntüle
    Niye böyle şeylerle uğraşırsınız OpenDNS varken, anlamıyorum. Yasaklı site diye bir kavramı ortadan kaldırıyor. Hem PC'ye kalıcıyı bırakın hiçbir biçimde değişiklik yapmıyor, yani çerezlerdi hosttu falandı filandı derdi yok. Yalnızca DNS adresini giriyorsunuz, sıkıldınız mı değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca adres çubuğunun işlevleri de artıyor. Yazdığınız bir anahtar sözcükle bir komut işleyebiliyor ya da doğrudan bir adrese kısayol oluşturabiliyorsunuz.

208.67.222.222
    208.67.220.220
    Bende biliyorum arkadaşım dns ile giriş yapılabildiğini Justin.tv giriş yapıp yada youtube'ye Her iksiinde de Video izle farkı anlarsın Dns ile giriş yaptığın zaman Donma oluyor görüntüde Hosts klasörüne yapılan değişiklikle girdiğin zaman ise hiçbir donma ve görüntü kaybı olmadan izliyebiliyorsunuz açık ve net sebebi bu

Benzer Başlıklar

1. yasaklı sitelere girmek
    Zenx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.12.2011, 00:29
  2. Youtube Jacker 2 + Yasaklı Site Erişim Video Anlatım
    Ceyka tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 49
    Son Mesaj: 14.05.2010, 15:34
  3. Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir Videolu Anlatım
    dnight tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.09.2008, 19:46
  4. erişim yasaklı sitelere girmek suç mudur?
    matematkx tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 16.03.2008, 21:10
  5. yasaklı sitelere nasıl girerim
    akaraca tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 24.01.2008, 12:19