PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Format Atarken C yi silemiyorum

Beyler bakarmısınız C yi silmeye kalktıgımda Geçici dosyalar bu bölümdedir silinemez gibi hata veriyor biraz araştırdım masaüstünden format atmayın dediler ben orda atıyordum çünkü başlangıçda Cd yi okumuyor bunada Bios da Cd/dvd yi en öne getirin dediler bişeler yaptım bu seferde Boot from cd/dvd diye yazı çıkıyor bekliyor ve windows başlıyor format atamadım bir türlü yardım edermisiniz

XP Professional üzerine masaüstünden XP Professional gibi eş değer işletim sistemini kurmaya çalışırsan kurmaz. Daha alt sürümlerini de kurmaz. Ancak yükseltme yapılabiliyor. CD'den boot yaptığında (CD bilgisayara takılıyken yeniden başlat) siyah ekranda kuruluma başlamak için bir tuşa basın yazması gerekiyor. Herhangi bir tuşa bas, kurulum başlar. Eğer bu yazı çıkmıyorsa CD buna uygun hazırlanmamış demektir.

Herhalde hazırlanmış çünkü bn pc me ilk format attıgımda çıkıyordu bir tuşa basın yazısı. Sonra bnde o cd yi aldm kopyaladım başka bi cd ye ve olmuyor. benm başka bi cd mi denemem lazım

Boot CD'yi bilgisayara kopyalayıp CD'ye atarsan boot özelliği kaybolur. Direkt CD'den CD'ye yazdırman gerek. Bunun için CD yazma yazılımlarının CD Kopyalama özelliğini kullanmalısın (InfraRecorder, ImgBurn gibi).

Varsayılan Usb ye dikkat

beyler, format atarken CD yi görmüyorsa,klavye işlemiyorsa,bir tuşa basın dediği zaman olmuyorsa,sizin klavye USB GİRİŞLİDİR.klavyeyi bilgisayardaki yuvarlak deliklere takın

Benzer Başlıklar

1. format atarken yedekleme
    DDD tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 25.02.2010, 14:44
  2. pc format atarken kur ilerlemiyor
    ilhan_61ts tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.04.2009, 11:49
  3. format atarken..
    mixeg tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2