PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 123456 ... SonSon
41 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: virüs galiba...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    En son Ekran Kartı alıyordum.

Yaw nasıl birçok Anti-Virüs'ü es geçiyorsunuz anlamıyorum.Sanki bunlar bakkaldan alma Lisanslı dandik Anti-Virüsler.AVG deyip geçme öyle.Geçmeyede hakkın yok. PC'sini akıllı kullanan o PC'ye virüs bulaştırmaz zaten.Yeni PC almış ve İnternet dünyasını yeni keşfedenlere lafım yok.'Eseti at gitsin'-'AVG'mi oda ne'-'Sen format at en iyisi'-'BitDefender mükemmel tarıyo Kasper'i salla' bunlar çirkin yorumlar o yazılımcılar ne kadar emek harcıyorlar o yazılımın üstünde ve siz bir lafla onları aşağı çekiyorsunuz.
    AMD Phenom II X4 945 BE---Asus M4N68T-M Anakart---A-DATA 4 GB DDR3 1600---ZOTAC GTX260 896 MB 448 Bit---WD Caviar Green 750GB 64 MB SATA2---İn-Win POWERMAN 350W
    http://img444.imageshack.us/img444/4081/2md096o.gif

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

Alıntı Orijinalini Gönderen: PESSIMIST03 Mesajı Görüntüle
    Combofix'i dene. Ama çalıştırmadan önce antivirüsü devre dışı bırak mutlaka..
    Teşekkür ederim.Dediğinizi yaptım iyi güzel şimdi de başıma yazılım sahteciliği kurbanı çıktı,şimdi ne yapmalıyım.Arkadaşlara sordum daha link gelmiyormuş...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

Alıntı Orijinalini Gönderen: _Axell_ Mesajı Görüntüle
    Yaw nasıl birçok Anti-Virüs'ü es geçiyorsunuz anlamıyorum.Sanki bunlar bakkaldan alma Lisanslı dandik Anti-Virüsler.AVG deyip geçme öyle.Geçmeyede hakkın yok. PC'sini akıllı kullanan o PC'ye virüs bulaştırmaz zaten.Yeni PC almış ve İnternet dünyasını yeni keşfedenlere lafım yok.'Eseti at gitsin'-'AVG'mi oda ne'-'Sen format at en iyisi'-'BitDefender mükemmel tarıyo Kasper'i salla' bunlar çirkin yorumlar o yazılımcılar ne kadar emek harcıyorlar o yazılımın üstünde ve siz bir lafla onları aşağı çekiyorsunuz.

sizede katılıyorum herkes kendi kullandığını söylüyor yok bu iyi yok şu iyi ben eset kullanıyorum hep eset kullandım edevam ederimde.Şunuda söyliyim pc mi gayet akıllı kullanıyorum her ne anti-virüsü kullanıyorsanız kullanın kesinlikle virüs bulaşır çok iyi virüs programı kullansanız bile illaki bilgisayarınıza virus bulşır bulamaz diye birsey yoktur.

evt karspersky i yükle bakınız ben avast antivirüs kulanıyodum babama dedim be karsperskyi yüklücem bi taradım anam 2 trojan buldu avastı silmeden önce avastla bilgisayarı iyice taratmıştım yani sen karspersy i yükle derim

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    En son Ekran Kartı alıyordum.

İlla ki bulaşır ama öyle Trojan Mrojan,Malware,Worms'lar sarmaz bilgisayarı.Hadi en kötü Solucan girsin PC'ye o bile fazla.Yapmayın.
    AMD Phenom II X4 945 BE---Asus M4N68T-M Anakart---A-DATA 4 GB DDR3 1600---ZOTAC GTX260 896 MB 448 Bit---WD Caviar Green 750GB 64 MB SATA2---İn-Win POWERMAN 350W
    http://img444.imageshack.us/img444/4081/2md096o.gif

Benzer Başlıklar

1. USB Bellek Sorunum(Galiba Virüs)
    kobe444 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 14.12.2008, 22:23
  2. virüs kaptım galiba lütfen yardım
    asalet32 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.01.2008, 01:19
  3. galiba virüs
    microturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 15.02.2007, 14:49
  4. virüs galiba bi el atıverin
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2006, 18:01
  5. Bilgisayar manyadı virüs var galiba n'apmalıyım???
    ahmet_gunay tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.12.2005, 07:35