PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 9 İlkİlk 1234567 ... SonSon
41 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: virüs galiba...

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

Alıntı Orijinalini Gönderen: maNga1999 Mesajı Görüntüle
    evt karspersky i yükle bakınız ben avast antivirüs kulanıyodum babama dedim be karsperskyi yüklücem bi taradım anam 2 trojan buldu avastı silmeden önce avastla bilgisayarı iyice taratmıştım yani sen karspersy i yükle derim
    sagolasınız ama ben esetten memnunum yıllardır eset kullanıyorum ve çok memnunum ilk defa virus bulmadı olmadı degıstırırım ama suanlık sadece eset

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Olmaktan korktuğum yerdeyim

Forum son günlerde amma gerildi:S Ama şaşırmamak lazım moderatörler de pek uğramıyor foruma..

http://www.pcnet.com.tr/forum/showgroups.php

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    En son Ekran Kartı alıyordum.

Kalitemizi düşüyor bunlar.Sen Avast'ı düzgün kullanamıyorsan ben napayım?Senin gibilerin girdiği siteleri herkes biliyor.Trojan nerden kapılır ki başka?Hep PCNET'e giren bir şahsın bilgisayarına nasıl Trojan girebilir.Çok sakin bir şekilde yazdığın yorumu okudum kendince eğlenmişsin.Avast şu anda bendede yüklü ayriyetten Norton 2008 Scanner (dİKKAT sCANNER) yüklü Avast2ın bulamadıklarını o buluyor sadece Cookies çıkıyor.
    AMD Phenom II X4 945 BE---Asus M4N68T-M Anakart---A-DATA 4 GB DDR3 1600---ZOTAC GTX260 896 MB 448 Bit---WD Caviar Green 750GB 64 MB SATA2---İn-Win POWERMAN 350W
    http://img444.imageshack.us/img444/4081/2md096o.gif

Alıntı Orijinalini Gönderen: n3taitist Mesajı Görüntüle
    sizede katılıyorum herkes kendi kullandığını söylüyor yok bu iyi yok şu iyi ben eset kullanıyorum hep eset kullandım edevam ederimde.Şunuda söyliyim pc mi gayet akıllı kullanıyorum her ne anti-virüsü kullanıyorsanız kullanın kesinlikle virüs bulaşır çok iyi virüs programı kullansanız bile illaki bilgisayarınıza virus bulşır bulamaz diye birsey yoktur.
    ben kendi kullandıgımı sölemedim bende avast kullanıyorum ztn kaspersky cok yavaslatıyor ama test sonuclarına bakarsanız hangisinin daha iyi oldugunu anlarsınız bu konuda bilgi toplamadan arastırma yapmadan konusmayın lütfen test sonuclarına göre su an en iyi antivirüs kaspersky pro edition bundan daha iyisiyok kesin ve netbirsey o yazılımları yapanlarada herhangi bi saygısızlık yapmadık sadece hangisinin daha iyi oldugunu söledim

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    maviyle yeşilin buluştuğu yer

arkadalar konu dağıldı sanki virüsü temizledim galiba şimdide yazılım sahteciliği çıktı onu nasıl kolay yoldan düzeltemem mi?

Benzer Başlıklar

1. USB Bellek Sorunum(Galiba Virüs)
    kobe444 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 14.12.2008, 22:23
  2. virüs kaptım galiba lütfen yardım
    asalet32 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.01.2008, 01:19
  3. galiba virüs
    microturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 15.02.2007, 14:49
  4. virüs galiba bi el atıverin
    kutluhanmetin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.08.2006, 18:01
  5. Bilgisayar manyadı virüs var galiba n'apmalıyım???
    ahmet_gunay tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 20.12.2005, 07:35